project zwijndrecht

project te zwijndrecht

Netwerken en draadloze luidsprekers voor project te Zwijndrecht

Vraag

We hebben net een nieuwbouw gezet in Zwijndrecht, op aanraden van Mr. & Mevr. X komen we even kijken wat jullie voor ons kunnen voorzien op vlak van beeld en geluid in onze woning. Er is op een groot aantal plaatsen netspanning voorzien voor draadloze luidsprekers.

Uitwerking

Als we pas laat in een project worden is het niet altijd evident om alle eisen van de klant te vervullen. In dit geval hadden we geluk dat er effectief op redelijk veel (juiste) plaatsen netspanning was voorzien. De klant verwachte een vrij hoge kwaliteit zowel op vlak van beeldweergave als geluidsweergave. We opteerden voor een combinatie van NAD, Bluesound en Kef. Aangezien er op tal van plaatsen verlaagde plafonds lagen konden we vanuit sommige kasten met bekabeling tussen het plafond om op die manier met discrete inbouw luidsprekers te werken. We plaatsen 3 TV toestellen, één Loewe Bild 7.65 in het salon en twee SUHD LG toestellen in keuken en slaapkamer. De Proximus decoders plaatsten we omwille van esthetische redenen in de technische ruimte. De bediening van de TV, surround versterker en Proximus decoder hebben we vereenvoudigd door alles te bedienen met een Control 4 systeem. Hierdoor hoeft de klant niet na te denken op welke stand de versterker hoeft te staan.

In deze woning hebben we ook het complete netwerk voor onze rekening genomen. We plaatsten drie indoor access points, één outdoor access point en een 16 poorts POE+ switch.

Opmerking

In deze woning hadden we geluk dat we via kastwanden en het verlaagde plafond nog wel wat bekabeling konden voorzien. Het is echter altijd beter wanneer we vanaf de ruwbouwfase in het project worden betrokken. Dus zie ons als een aanvulling op de elektricien en profiteer van onze jarenlange expertise op vlak van beeld en geluid in uw woning. Alleen zo halen we de perfectie waar we samen met u naar willen streven.

We hadden een leuke samenwerking met Bogaert Koken en Wonen. 

nog meer realisaties..
Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact