project Vlaams brabant

Renovatie Designwoning te Vlaams Brabant

TV, Klank & Internet levering en installatie

Vraag:

We gaan een bestaande woning zeer grondig renoveren. De architect adviseerde ons om voor beeld en klank met u contact te nemen. Na een eerste gesprek en het bekijken van de plannen konden we een idee vormen van waar de klant naartoe wilde. Ontzorging was een belangrijke factor in dit project. De vraag was minstens één ruimte te hebben waar het geluid beter zou zijn dan wat je krijgt met een doorsnee inbouw luidspreker. Echter het design en de integratie in het interieur was ook van groot belang. 

Uitwerking:

De klant contacteerde ons op het moment dat de woning helemaal was gestript. Dit gaf ons een goeie kijk op de beschikbare volumes en wat er in welke ruimte zou worden voorzien. Op de plannen is aangeduid waar welke producten uiteindelijk zouden moeten komen. We bezorgen een gestructureerde oplijsting aan de elektricien waar welke voorzieningen dienen te worden getroffen. Dit zowel voor beeld, klank alsook Wi-Fi. Door deze drie zaken samen te kunnen doen zijn wij ook zeker dat het eindresultaat naar wens van de klant zal zijn.

Even is getwijfeld over de afmeting van de TV en de keuze is gevallen op een 77 inch Oled scherm uit de Gallery serie van LG. Dit extreem vlakke toestel paste perfect in de voorziene nis. 

De witte vrijstaande luidsprekers van Monitor-Audio zorgen in combinatie met een NAD M10V2 streaming versterker voor een quasi perfecte klankbeleving. Dit zowel voor TV als voor muziek.

De aperitief ruimte en het terras zijn beiden voorzien van KEF inbouw luidsprekers aangesloten op Bluesound Powernode’s. In de keuken en het bureau is er geopteerd voor draagbare toestellen van Bluesound.

Het Wi-Fi alsook bekabeld netwerk is voorzien van Unifi en maakt door een goede spreiding van 5 accespoints dat er overal in de woning en op het terras een perfecte internet dekking aanwezig is.

In de stijlvolle keuken komt het Jura espressoapparaat goed tot zijn recht en kan er worden genoten van heerlijk gezette koffie.

Architect:

Elektricien:

 
nog meer realisaties..
Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact