b2b

b2b

Vergaderzaal inrichten? Muziek in de zaak? Projectieruimte? Wifi optimalisatie? Lekkere koffie of reclame in de zaak?

b2b beeld en projectie

In een hedendaagse vergaderzaal is media niet meer weg te denken. We denken dan al snel aan een projector maar ook grote schermen zijn een pak betaalbaarder geworden. Een scherm heeft als voordeel dat je ook in minder gunstige lichtomstandigheden een perfecte presentatie kan geven. Een projector is dan weer heel draagbaar. Moeilijke keuze? Wij helpen je graag met gericht advies, rekening houdend met jouw noden en budgetten.

Dikwijls zien we presentaties falen door het koppelen van de laptop of andere toestellen aan het scherm of de projector. Daar hebben we de perfecte oplossing voor in huis. Je kan dit gebruiken voor een enkel of voor meerdere schermen. Draadloos vanaf je laptop, tablet of zelfs smartphone een presentatie doen was nooit eerder zo eenvoudig.

Soms vraagt een presentatie ondersteuning van geluid. Je zou dit kunnen doen met het kleine luidsprekertje in de projector. Je kan het echter professioneler oplossen. Zo bieden we zeer compacte tot erg krachtige microfoon systemen aan. Dit kan zowel in een permanente als mobiele vorm. Uiteraard laten deze systemen het toe om een goede muzikale ondersteuning te bieden. We bieden deze ook aan in verhuur.

b2b klank

Een danscafé, loungebar of stijlvol restaurant, het maakt niet uit. Muziek is een onmisbaar gegeven in horeca en zal mee bepalen of je klanten zich goed voelen in jouw zaak. Ook met je muziekbronnen helpen we je op weg. Wat mag wel en wat niet? Discrete achtergrondmuziek (eventueel met compleet onzichtbare luidsprekers) of net heel veel power? Laat het ons weten en we denken samen met jou een passend voorstel uit.

Stel: je hebt een supermarkt of een grote meubelzaak, dan is het van belang dat er achtergrondmuziek speelt. Maar in sommige gevallen kan het ook nuttig zijn om een boodschap of een melding te kunnen omroepen. Hiervoor voorzien we indien gewenst één of meerdere microfoons. Dankzij onze 100 volt systemen kunnen we de bekabeling tot een absoluut minimum beperken waardoor het totale kostenplaatje ook nog aangenaam blijft. 

Jura voor bedrijven

b2b koffie op het werk

De geur alleen al doet ons goesting krijgen … in een heerlijke tas koffie. Want zeg nu zelf, zou jij je klanten nog een kop Senseo durven aanbieden? Wij in elk geval niet! Als gediplomeerde barista’s weten we hoe een koffie echt moet en kan smaken. Een goede tas koffie is instant geluk dus waarom zou je dat niet delen met je klanten en personeel. We bieden jou machines van Jura aan voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik. Ook voor koffiebonen kan je bij ons terecht. Want je machine mag dan nog zo goed zijn, als de koffie niet deugt zal de smaak niet oké zijn.

Ruim 10 jaar werken we met het merk Jura. Dat het hier over een Zwitsers product gaat, merk je aan alles. Het eenvoudige onderhoud, de perfecte afwerking maar vooral aan de heerlijke tas koffie! We bieden machines aan voor huishoudelijk en intensief professioneel gebruik.

b2b digital signage

“Drie worsten kopen en de vierde gratis!” “Volgende week is het Valentijnsdag dus vergeet je geliefde niet …”

Je hebt dergelijke boodschappen wellicht al zien flitsen in een winkel of langs de weg. Digital Signage is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Terwijl jij een klant bedient zijn de wachtende klanten aan het rondkijken. Met een goed geplaatst scherm en de juiste boodschap erop verkort je het wachtgevoel en kan je jouw producten of promoties tonen.

Reclame in wachtzaal verheeken
Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact