NAD

Canadees Hifi bedrijf dat vooral versterkers ontwikkelt, dit op een heel erg hoog niveau! Stuk voor stuk parels, zowel voor stereo als voor surround. Met de integratie van het BluOS streamingplatform is hierdoor ook de streaming ontzettend makkelijk, snel en eveneens op topniveau! 

NAD c338 verheeken

nad c338

De C 338 voegt een groot geluid toe aan je favoriete muziekbronnen en biedt ongelooflijke flexibiliteit voor elk stereosysteem. Met Spotify Connect ®, Bluetooth® en ingebouwde Chromecast ® is de C338 een echte alleskunner. Voeg een draaitafel toe met behulp van de phono-invoer en ervaar de warmte van vinylcollecties met het kamervullende geluid van NAD’s HybridDigital ™ versterker technologie. De C338 is dan ook een versterker met een zeer goede prijs / kwaliteitverhouding.

nad c368

De NAD C368 is de eerste versterker in het huidige assortiment met de beschikking over de MDC-Technologie. Door de MDC-Technologie kan je steeds je versterker upgraden. Met de optionele BluOS®-module kan de C 368 verbinding maken met je netwerk en worden bediend via een smartphone, tablet of desktop en draadloos verbinding maken met elk ander BluOS apparaat om een multiroom audiosysteem met hoge kwaliteit te creëren. Je kan ook direct verbinding maken met de C 368 via Bluetooth. Hierdoor kan je draadloos streamen vanaf elk Bluetooth-apparaat. Ben je een vinylfan? dan kan je ook een draaitafel toevoegen. Genieten van muziek was nog nooit zo eenvoudig. Een volledig moderne benadering van de versterking, de C 368 is de ultieme versterker voor het systeem van elke muziekliefhebber.

NAD c368 verheeken
NAD c389 verheeken

NAD c389

De NAD C 389 HybridDigital DAC-versterker kan dienen als de hoeksteen van een hoogwaardig audiosysteem, nu en in de komende decennia. Gebruikmakend van NAD’s bewezen HybridDigital UcD versterkerontwerp en dezelfde ESS Sabre DAC die wordt gebruikt in NAD’s veelgeprezen M33 BluOS streaming versterker, zal de C 389 spannende dynamiek en exquise detail uit al uw bronnen leveren.

Met zijn volledige reeks digitale en analoge ingangen, inclusief een phonotrap met ultralaag ruisniveau en HDMI eARC-interface, kan de C 389 al uw broncomponenten aan. En hij is uitgerust met de nieuwste generatie van NAD’s Modular Designs Construction-technologie voor toekomstbestendigheid, waardoor het eenvoudig wordt om opwindende mogelijkheden toe te voegen zoals BluOS high-res muziekstreaming en Dirac Live ruimtecorrectie.

NAD c399

Als het nieuwe vlaggenschip van NAD’s Classic serie geïntegreerde versterkers, tilt de C 399 HybridDigital DAC-versterker NAD’s toewijding aan duurzame waarde en sonische uitmuntendheid naar een geheel nieuw niveau.

De C 399 maakt gebruik van NAD’s Hypex HybridDigital nCore versterkerschakelingen, die tot nu toe alleen beschikbaar waren op versterkers van de Masters serie. Het digitale gedeelte is opgebouwd rond een 32-bit/384kHz ESS Sabre DAC, dezelfde chip die wordt gebruikt in NAD’s befaamde M10 en M33 Masters Serie versterkers.

De C 399 is de eerste versterker die is uitgerust met de nieuwste generatie MDC-technologie (Modular Design Construction) van NAD. Met MDC2 kunnen gebruikers optionele modules toevoegen die functies bieden als BluOS multi-room music streaming en Dirac Live room correction.

NAD c399 verheeken
NAD c700 verheeken

nad c700

De manier waarop mensen muziek ontdekken en beleven is ingrijpend veranderd. De luisteraars van vandaag kunnen via het internet muziek streamen uit enorme catalogi, vaak met een betere geluidskwaliteit dan CD’s kunnen leveren. Draadloze multi-room audio laat luisteraars genieten van muziek in hun hele huis. De NAD C 700 BluOS Streaming-versterker is een compacte “voeg gewoon luidsprekers toe”-oplossing die alle mogelijkheden van het streaming-tijdperk omarmt en een state-of-the-art versterking biedt die u naar uw favoriete muzikale bestemming brengt.

 

 Bekijk hier ons youtube en unboxing filmpje

nad m10 v2

De NAD M10 V2 BluOS Streaming-versterker combineert een geavanceerde muziekstreamer en een krachtige 100-watt-per-kanaal versterker in één superstijlvol component. De M10 V2 is gemaakt voor de manier waarop mensen vandaag de dag naar muziek luisteren. De M10 V2 is gebaseerd op het veelgeprezen BluOS multi-room muziekplatform, dat geïntegreerde ondersteuning biedt voor tientallen streamingdiensten. U kunt alle muziek die u maar wilt in de wachtrij zetten met de intuïtieve BluOS app, en deze in prachtige high fidelity beluisteren via uw favoriete luidsprekers. De M10 V2 verbetert zijn bekroonde voorganger door de toevoeging van een afstandsbediening en nog betere versterkertechnologie.

NAD m10v2 verheeken
NAD t758 verheeken

nad t758

De Pulse Flex is een baanbrekende tweeweg mono-luidspreker die het beste levert van zowel prestaties als draagbaarheid. Deze ultra- compacte luispreker zal de manier waarop je “personal hifi” denkt op zijn kop zetten.Of je er nu een paar in de hoeken van een grote kamer ophangt, er één op een boekenplank verstopt of meeneemt naar je terras, of hem in je tas gooit om mee te nemen naar een picknick, de Pulse Flex geeft je de échte flexibiliteit die je altijd al in een multi-room streaming systeem wilde hebben.

nad t778

NAD’s referentie Audio Video Receiver (AVR) is een geavanceerde krachtpatser voor state of the art muziek en thuisbioscoop. De T778 beschikt over een ruim bemeten touch display waardoor de meeste functies ook op het toestel te bedienen zijn. Verder kan de versterker gebruikt worden met Dolby-Atmos en kan een calibratie met Dirac worden uitgevoerd. De T778 heeft net als vele andere toestellen van NAD BluOS ingebouwd. Het streamen van je favoriete muziek was hierdoor nooit eenvoudiger. De T778 is één van de weinige surroundversterkers die ook op muziekaal vlak echt zijn mannetje staat.

Nad t778 verheeken
NAD Master M33 verheeken

nad m33 master

Met de NAD M33 zijn we in de Master Series van het merk beland. De M33 onderscheid zich van de andere versterkers door een compleet andere opbouw. Met de M33 toont NAD dat de liefde met klasse D versterking nog niet is bekoeld, zelfs integendeel. Daar waar de vorige versterkers gebruik maakten van nCore technologie is men nu overgestapt naar Eigentakt van Purifi. De in Denemarken ontwikkelde technologie komt mede van de hand van de Belg Bruno Putzeys. Hierdoor klinkt deze versterker compleet anders dan alle andere NAD’s. Het beschikbare vermogen van 200 watt per kanaal maakt dat ook de moeilijkere luidsprekers perfect aanstuurbaar zijn. De M33 beschikt ook over een geïntegreerd BluOS platform. Verder vinden we ook het grote touch screen terug en een hoofdtelefoonaansluiting op het front. 

 

Bekijk hier ons youtube unboxing & review filmpje

nad c3050 le

De C 3050 LE limited-edition versterker is gemaakt om de 50e verjaardag van NAD’s oprichting in 1972 te vieren. Hij heeft een prachtig retro-ontwerp met een satijnen walnotenhuls, dubbele VU-meters, drukknopbediening en NAD’s cursieve merknaam uit de jaren 1970. Onder de vintage buitenkant schuilt een uiterst moderne versterker met geavanceerde mogelijkheden zoals BluOS high-res multi-room music streaming, Dirac Live room correction en NAD’s beproefde HybridDigital UcD versterkerontwerp. Om het oprichtingsjaar van NAD te herdenken is de productie beperkt tot 1.972 stuks, elk individueel genummerd op het achterpaneel.

 

Bekijk hier ons youtube unboxing & review filmpje

NAD c3050LE verheeken
NAD Bluesound module

nad mdc2 bluos d

NAD Electronics kondigt met trots de volgende generatie aan van onze innovatieve toekomstbestendige Modular Design Construction-technologie, waarmee eigenaars van NAD-componenten opwindende nieuwe functies kunnen toevoegen door eenvoudigweg een software-upgrade uit te voeren en een hardwaremodule in een MDC-sleuf op het achterpaneel te schuiven. Modular Design Construction2 heeft een volledig nieuw ontwerp dat bidirectionele communicatie tussen de module en de hostcomponent mogelijk maakt, waardoor een veel breder scala aan upgrademogelijkheden ontstaat.

onze favoriete merken
Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact