Loewe tv & audio

Sinds 1923 een voorloper op vlak van Tv. Niet omwille van hun uitzonderlijke beeldkwaliteit maar ook vanwege zijn design en degelijkheid.

we by loewe tv lifestyle foto

WE. by Loewe

Met de WE By loewe lijn richt het merk uit Kronach (Duitsland) zich op de jongere koper. Met trendy kleuren en designs slaagt WE By Loewe erin om een speciale toets aan je anders toch wel klassiek ogende TV te geven. Buiten een uitgesproken design beschikken de WE By Loewe TV’s ook over een krachtig en helemaal up-to-date SMART platform. Dankzij de directe toetsen op de afstandsbediening heeft deze TV een hoog gebruikscomfort.

Loewe bild c

De Loewe Bild C is de instapper in het Loewe TV assortiment. Met schermformaten van 32 & 43 inch mikken ze op de klant die een degelijk maar niet te groot scherm zoekt. De Bild C 43 inch is voorzien van een UHD scherm en Loewe’s nieuwste SMART platform met rechtstreekse knoppen op de afstandsbediening. 

loewe bild c
loewe_bild_i

loewe bild i

De Loewe Bild i series zou je perfect kunnen omschrijven als het werkpaard binnen het merk. Vergelijk het gerust met de BWM 5 series, net niet de top maar alles zit erop. Dankzij het Oled paneel is de beeldkwaliteit van onberispelijke kwaliteit. De klank van de Bild i is sowieso al goed, als je er echter de optionele sounbar bijneemt is deze ronduit verbluffend. 

Bekijk hier ons youtube unboxing & review filmpje

loewe bild v

Met de Bild V levert Loewe een knappe Oled TV af waarbij je kan rekenen op een uitstekende beeldkwaliteit maar ook perfect geluid. Dankzij de ingebouwde soundbar met 80 watt vermogen is alles goed verstaanbaar en klinkt muziek alsof je er live bijzit. De Loewe Bild V is verkrijgbaar in 55 en 65 inch. 

loewe bild v
Loewe bild s 77inch

loewe bild s

Het vlaggeschip van Loewe is de Bild S. Met een schermformaat van 77 inch zorgt dit toestel voor een cinemabeleving bij je thuis. Dankzij de Oled technologie geeft dit toestel erg realistische kleuren en kan het genieten van een onbeperkte kijkhoek. Het minimalistische design zorgt ervoor dat dit toch eerder groot scherm nog altijd elegant overkomt in je woning. 

Loewe iconic

Verander uw woonkamer in een kunstgalerie. Het sculpturale design van de Loewe iconic combineert de nieuwste OLED
technologie met een ruimtevullende geluidservaring en een buitengewone opstellingsoplossing van steen.
Zo wordt uw huis meer dan alleen een kamer om in te wonen: Het wordt een plek waar u zich kunt overgeven aan kunst,
vakmanschap en cultuur – met de Loewe-iconic als krachtig vormgegeven, centraal designstatement uit onze exclusieve
Loewe-fabriek in ons hoofdkantoor in Kronach, Duitsland.  

loewe iconic oled tv

onze favoriete tv merken

Loewe Audio

op zoek naar een bluetooth of standalone Radio / DAB / Internet speaker?

loewe we hear bluetooth

We hear 1 & 2 bluetooth

We. by Loewe heeft 2 hippe krachtige bluetooth luidsprekers die ook geweldig klinken. De We. Hear 1 is al beschikbaar vanaf 99 euro. Deze heeft een vermogen van 60Watt en heeft een batterijduur tot 17uur. 

loewe klang m1 bluetooth

Dankzij zijn compacte afmetingen, prachtig afgewerkte roestvrijstalen kast en echt lederen polsband is de klang m1 de ideale metgezel voor onderweg. Of u nu verbinding maakt met een smartphone, tablet of laptop – het Bluetooth-signaal wordt snel gedetecteerd en de apparaten zijn gekoppeld, klaar om uw muziek te streamen. Op kantoor, aan het sporten of op reis. Waar dan ook.

loewe klang m1
loewe klang s1

Loewe klang s1 & s3 (standalone speaker)

FM/DAB/DAB+ en Internet radio met ruim 25.000 stations plus ongeveer 10.000 podcasts die afzonderlijk kunnen worden geprogrammeerd.

80 Watt totaal muziekvermogen zorgt voor veelzijdig luisterplezier met kristalhelder geluid.

Tal van streaming services zijn geïntegreerd zoals Spotify connect, Amazon Music, Deezer, Bluetooth enz.

De Loewe S1 beschikt tevens over een groot display.
Uiteraard kan de Loewe S1 compleet worden bedient via een APP op je iPhone of Android GSM. 

De Loewe S3 heeft ook een ingebouwde CD speler. 

 Bekijk hier het youtube unboxing filmpje

Loewe klang mr1 (multiroom)

Met trots presenteren wij onze gloednieuwe Multiroom-familie: de Loewe klang mr1, Loewe klang mr3 en Loewe klang mr5. Dankzij onze samenwerking met DTS Play-Fi kunnen we een langdurig ervaren, stabiel en toekomstbestendig platform bieden dat een buitengewone hoeveelheid functionaliteit en streamingdiensten mogelijk maakt. Daarnaast zijn ook technologieën zoals Apple AirPlay 2 en Chromecast geïntegreerd, zodat de Loewe klang mr-luidsprekers naadloos kunnen worden geïntegreerd in de bestaande Multiroom-omgeving.
De Klang MR1 is de kleinste telg uit de familie maar staat niettegenstaande de compacte afmeting toch zijn mannetje.

 Bekijk hier het youtube unboxing filmpje

loewe klang mr1
loewe klang mr3 lifestyle

Loewe klang mr3 (multiroom)

Met trots presenteren wij onze gloednieuwe Multiroom-familie: de Loewe klang mr1, Loewe klang mr3 en Loewe klang mr5.Dankzij onze samenwerking met DTS Play-Fi kunnen we een langdurig ervaren, stabiel en toekomstbestendig platform bieden, dat een buitengewone hoeveelheid functionaliteit en streamingdiensten mogelijk maakt. Daarnaast zijn ook technologieën zoals Apple AirPlay 2 en Chromecast geïntegreerd, zodat de Loewe klang mr-luidspreker naadloos kan worden geïntegreerd in de bestaande Multiroom-omgeving.
De Klang MR3 positioneert zich in het midden van het multiroom assortiment. Dankzij de iets grotere afmetingen klinkt hij ook een stuk voller dan de MR1 

Bekijk hier ons youtube unboxing & review filmpje

Loewe klang MR5 (multiroom)

Met trots presenteren wij onze gloednieuwe Multiroom-familie: de Loewe klang mr1, Loewe klang mr3 en Loewe klang mr5.Dankzij onze samenwerking met DTS Play-Fi kunnen we een langdurig ervaren, stabiel en toekomstbestendig platform bieden, dat een buitengewone hoeveelheid functionaliteit en streamingdiensten mogelijk maakt. Daarnaast zijn ook technologieën zoals Apple AirPlay 2 en Chromecast geïntegreerd, zodat de Loewe klang mr-luidspreker naadloos kan worden geïntegreerd in de bestaande Multiroom-omgeving.
De Klang MR5 is de grootste speaker uit het assortiment en dat hoor je ook. De rijke volle bastonen vullen je hele ruimte en maken het extra aangenaam om naar je muziek te luisteren.

Bekijk hier ons youtube unboxing & review filmpje

loewe klang mr5
loewe klang bar mr3

loewe klang bar mr3 (multiroom soundbar)

Ervaar kristalhelder, krachtig 3D-geluid dankzij ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X. Atmos Virtual en Virtual X zorgen voor een indrukwekkend, kamervullend geluid dat u volledig omhult. Dompel uzelf onder en geniet van de adembenemende, driedimensionale premium sound-ervaring die alleen bij Loewe verkrijgbaar is.

Loewe klang bar mr5 + sub (multiroom soundbar)

Ervaar kristalhelder, krachtig 3D-geluid dankzij Dolby Atmos- en DTS:X-ondersteuning. Atmos Virtual en Virtual X zorgen voor indrukwekkend, kamervullend geluid dat je helemaal omhult. Dompel jezelf onder en geniet van de adembenemende, driedimensionale premium sound-ervaring, alleen van Loewe.
Met een totale muziekoutput van 440 watt is kristalhelder, krachtig 3D Dolby Atmos-geluid gegarandeerd en het 360 watt vermogen van de sub5 vult de kamer. Dolby Atmos, DTS-X, Atmos virtual en Virtual X zorgen voor een meeslepende filmervaring.

Bekijk hier ons youtube unboxing & review filmpje

loewe klang bar mr5
onze favoriete merken
Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact