Klik op het product of scroll door om meer info te zien

Hegel H95

De maatstaf van INTELLIGENTIE is het vermogen om te VERANDEREN, zei Albert Einstein. Met de H95 zijn we van mening dat we deze verklaring recht hebben gedaan. De H95 is inderdaad een intelligente aankoop. Het is niet alleen een versterker, maar ook een complete streamingoplossing met zowel AirPlay als UPnP-streaming. Deze eerder compacte versterker zal menig muziekliefhebber verbazen met zijn prestaties. Dankzij de SoundEngine2 klinken de Hegel versterkers anders dan alle andere merken.

Hegel H190

De H190 is een versterker met DLNA-streamingmogelijkheden die muziek kan afspelen vanaf elk streamingplatform, inclusief AirPlay. De H190 beschikt net als de H95 over een high-end DAC en een naar voren gerichte hoofdtelefoonuitgang. Op papier is het belangrijkste verschil met de H95 het vermogen, een luistersessie zal je echter leren dat de versterker helemaal anders klinkt. Het geanodiseerd zwart aluminium front met een OLED-display geeft de H190 een strakke uitstraling die in geen enkel interieur zal misstaan. Ook grote of moeilijk aanstuurbare luidsprekers kan de H190 perfect de baas.  

Hegel h390

De H390 is helemaal anders opgebouwd dan de H95 of H190. De versterkeropbouw is nu perfect symmetrisch met eente gebruiken vermogen waar de meeste andere merken voor passen. Het DAC bord is ook van een ander kaliber en beschikt over meer aansluitingen. De moeilijkst aanstuurbare luidsprekers vormen geen probleem voor de H390 en dankzij de Sound-Engine2 worden de luidsprekers uitermate goed onder controle gehouden. Het gevolg hiervan is een uitermate strakke basweergave en een zeer natuurlijk klankbeeld.

Hegel H590

EEN MASTER in muzikaliteit. De COMMANDANT van elke set luidsprekers. H590 is de naam van Hegels ultieme geïntegreerde versterker. De H590 omvat gebruiksvriendelijke diensten zoals Apple AirPlay, terwijl hij tegelijkertijd ultra high-performance formaten omarmt, zoals DSD. Met SoundEngine 2-technologie en Hegels beste versterkerimplementatie tot nu toe, personifieert de H590 echt ons streven om High End naar de mensen te brengen. De H590 maakt gebruik van de gepatenteerde SoundEngine2-technologie in combinatie met een versterkerontwerp met een zeer hoog vermogen en lage vervorming. Het resultaat is ongeëvenaarde dynamische mogelijkheden met behoud van een soepel, natuurlijk geluid met alle details van de muziek. Je ervaart een enorme soundstage waarbij je alleen maar het volume harder, harder, harder en harder wil zetten.

Hegels verhaal begon in 1988 aan de Technische Universiteit in Trondheim, Noorwegen.

Hegel is tegenwoordig een van de meest vooraanstaande merken in de hifi-markt en produceert geïntegreerde, voor- en eindversterkers. Ook DAC’s en Phono pre-amps zitten in het assortiment. Het bedrijf heeft dealers in 53 landen en haar producten worden over de hele wereld verkocht. Awards en persrecensies spreken voor zich.

Hegel Technologie

Wanneer je signaal versterkt ontstaat er vervorming. Dat is bij iedere versterker het geval en hoe klein die vervorming ook is, ze zal invloed hebben op het algemene klankbeeld. De gepatenteerde SoundEngine 2 technologie gaat deze vervorming compenseren.
Bijna alle hifi-cd-spelers gebruiken tegenwoordig asynchrone upsampling om digitale audiogegevens om te zetten in analoge audio. Hegel ontdekte dat het gebruik van dit soort asynchrone convertortechnologie jitterfout omzet in amplitudefout, wat een minder dan optimale geluidskwaliteit oplevert. De Hegel CD-spelers gebruiken een nieuwe digitaal naar analoog conversietechnologie, gesynchroniseerde upsampling genaamd.
Van goede opnames kun je het beste puur genieten. Het organische geluid van Hegel zorgt ervoor dat alle delen van een dynamische opname precies zo worden weergegeven als het origineel. De kwaliteit van het geluid dat uit je speakers komt, wordt alleen beperkt door wat er in de opnamestudio is gebeurd. Niets toegevoegd, niets verwijderd – geen kunstmatige ingrediënten.
In een cd-speler is een van de belangrijkste onderdelen het masterkloksignaal. De masterklok regelt het ritme van de cd-speler door de DAC-chip precies te vertellen wanneer het audiosignaal van digitaal naar analoog moet worden omgezet. Om het best mogelijke geluid te krijgen, is het essentieel om een ​​masterklok te hebben met een zeer stabiele klokfrequentie en de laagst mogelijke jitter.
Na het omzetten van de digitale audio-gegevens naar het analoge domein met de SyncroDAC-converter, moet de hoogfrequente ruis uit het analoge signaal worden verwijderd. Dit voorkomt dat hoogfrequente ruis van het conversieproces de voorversterker en eindversterker in het audiosysteem bereikt. Hoogfrequente ruis vermindert de lineariteit en resolutie van het complete audiosysteem.
Normale audioversterkers gebruiken dezelfde voeding voor de verschillende versterkerblokken in de audioversterker. De eindtrap van de versterker die de luidspreker aandrijft, gebruikt dikwijls dezelfde voeding als de cruciale ingangstrappen en dit heeft een negatieve invloed op de klank. Bij Hegel zijn de voedingen steeds compleet gescheiden met een betere klank tot gevolg.
Alle audioversterkers van Hegel gebruiken een nieuw soort gedistribueerde versterkertechnologie genaamd DualAmp Technology. Deze technologie wordt gebruikt in alle geïntegreerde versterkers en eindversterkers van Hegel. In normale audioversterkers worden de spanningsversterkingstrappen en stroomversterkingstrappen gecombineerd in dezelfde versterkermodule.