Hegel

Hegel is tegenwoordig een van de meest vooraanstaande merken in de hifi-markt en produceert geïntegreerde, voor- en eindversterkers.

Ook DAC’s en Phono pre-amps zitten in het assortiment. Het bedrijf heeft dealers in 53 landen en haar producten worden over de hele wereld verkocht. Awards en persrecensies spreken voor zich. 

Hegel H95

Hegel H95

De maatstaf van INTELLIGENTIE is het vermogen om te VERANDEREN, zei Albert Einstein. Met de H95 zijn we van mening dat we deze verklaring recht hebben gedaan. De H95 is inderdaad een intelligente aankoop. Het is niet alleen een versterker, maar ook een complete streamingoplossing met zowel AirPlay als UPnP-streaming. Deze eerder compacte versterker zal menig muziekliefhebber verbazen met zijn prestaties. Dankzij de SoundEngine2 klinken de Hegel versterkers anders dan alle andere merken.

Hegel H190

De H190 is een versterker met DLNA-streamingmogelijkheden die muziek kan afspelen vanaf elk streamingplatform, inclusief AirPlay. De H190 beschikt net als de H95 over een high-end DAC en een naar voren gerichte hoofdtelefoonuitgang. Op papier is het belangrijkste verschil met de H95 het vermogen, een luistersessie zal je echter leren dat de versterker helemaal anders klinkt. Het geanodiseerd zwart aluminium front met een OLED-display geeft de H190 een strakke uitstraling die in geen enkel interieur zal misstaan. Ook grote of moeilijk aanstuurbare luidsprekers kan de H190 perfect de baas.

Hegel H190
Hegel H390

Hegel H390

De H390 is helemaal anders opgebouwd dan de H95 of H190. De versterkeropbouw is nu perfect symmetrisch met eente gebruiken vermogen waar de meeste andere merken voor passen. Het DAC bord is ook van een ander kaliber en beschikt over meer aansluitingen. De moeilijkst aanstuurbare luidsprekers vormen geen probleem voor de H390 en dankzij de Sound-Engine2 worden de luidsprekers uitermate goed onder controle gehouden. Het gevolg hiervan is een uitermate strakke basweergave en een zeer natuurlijk klankbeeld.

Hegel H600

H600 is onze referentie-geïntegreerde versterker. Met zijn 303 watt bij 8 ohm, een dempingsfactor van 4000 en een aandrijfcapaciteit van 2 ohm kan deze krachtpatser van een versterker elke luidspreker met vertrouwen en gemak aansturen. De versterker heeft een dubbel mono-ontwerp, waardoor hij de prestaties van twee monoversterkers in één doos zo dicht mogelijk benadert. Het beschikt ook over een ultramoderne voorversterker met de uiterst nauwkeurige volumeverzwakker die te vinden is in onze referentie P30A-versterker. Alle elektronische circuits zijn in eigen huis ontworpen en we gebruiken alleen componenten van de beste kwaliteit. 

 

Hegel H600
Hegel Viking cd speler op kast

Hegel Viking

In een wereld vol opties voor het downloaden van muziek, geluidsformaten, compressiemethoden en streamingdiensten kan het opzetten van muziek overweldigend aanvoelen. Wat gemakkelijk en plezierig zou moeten zijn, wordt plotseling complex en stressvol. Een CD afspelen op de Viking niet. Het is alleen maar vreugde. Viking is een echte native 16/44.1 cd-speler, vanaf de basis ontwikkeld voor optimale prestaties op standaard (Redbook) cd’s. Het is ontworpen om de meest getrouwe geluidsweergave te leveren die mogelijk is door de componenten te optimaliseren om een uitvoer van hoge kwaliteit te leveren die trouw is aan de originele opname.

onze favoriete merken

Verheeken bvba

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact