Dali Io4 & Io6

Gedreven door onze passie voor muziek namen we ons voor om met onze hoofdtelefoons te doen wat we eerder met onze luidsprekers deden. De DALI IO is een natuurlijk klinkend product dat superieure muzikale prestaties levert in vergelijking met de gevestigde concurrentie. De IO is in essentie een setje draagbare Hi-Fi luidsprekers dat op je hoofd rust, en je in staat stelt om het authentieke DALI geluid met je mee te nemen, waar je ook naartoe gaat.

Dali Fazon

De DALI FAZON profiteert volop van creatief Scandinavisch ontwerptalent, maar ook van decennialange ervaring in de voorste gelederen van de technologische innovatie. De DALI FAZON combineert geavanceerde technologieën voor luidsprekerunits en materialen die zijn ontwikkeld voor de hoog gewaardeerde DALI IKON en MENTOR series.De FAZON serie is het positieve bewijs dat, indien goed uitgevoerd, vormgeving en functionaliteit elkaars bondgenoot kunnen zijn. De vloeiende, organische lijnen van de gegoten aluminium behuizingen zijn een perfect voorbeeld. De opvallende styling en gebogen vormen zijn veel meer dan een artistiek bevlieging. Ze zorgen ook voor een verhoogde structurele integriteit, verlaagde resonanties en geen parallelle oppervlakken – allemaal belangrijke factoren in de pure, muzikale klank van deze meesterlijke luidsprekers. 

Dali Spektor

Het tot leven brengen van de SPEKTOR serie was een kwestie van het zoeken naar de delicate balans tussen de beste geluidskwaliteit en het optimaliseren van de productie van ieder onderdeel van de luidspreker. Om zoveel Hi-Fi prestaties uit een luidspreker in deze prijsklasse te krijgen moesten we niet alleen al onze ervaring en kennis gebruiken, maar we hebben ook uren en uren in de luisterruimte doorgebracht om het ontwerp van de luidsprekerunits en de wisselfilters te verbeteren voor het creëren van de perfecte audioprestatie.

Dali Oberon

De DALI OBERON is de eerste instap-luidsprekerserie die DALI’s gepatenteerde SMC technologie bevat. Deze technologie zal de niet-lineaire magnetische vervorming drastisch verminderen. Het doel is je favoriete muziek beluisteren zoals je ze nog nooit hebt gehoord. Dankzij nieuwe oversized tweeters, breed afstralende woofers met houtvezel conus en een opmerkelijk Deens kastontwerp is de DALI OBERON een nieuwe maatstaf voor betaalbare audiofiele luidsprekers. Het is tijd om de magie van muziek opnieuw te ontdekken.

Dali Callisto C 

Het draadloze DALI CALLISTO C luidsprekersysteem biedt een nieuwe visie op Hi-Fi voor de 21e eeuw – zonder de noodzaak voor ingewikkelde elektronica. Speel en stream eenvoudig al je Hi-Res muziekbestanden via Bluetooth, vanaf je smartphone, tablet of muziekserver. Het CALLISTO C Hi-Fi systeem wordt gemaakt in Denemarken en is gebaseerd op 35 jaar DALI audio eigenschappen.

Dali Rubicon C

De DALI RUBICON C is de actieve tegenhanger van de RUBICON serie – met dezelfde luidsprekerunits en kastconstructie, maar met de versterker-technologie van de CALLISTO en de draadloze audioverbinding van de DALI Sound HUB. Samen maakt dit de RUBICON C serie. 

Dali Subs

Een DALI subwoofer voegt zich naadloos naar elk bestaand stereo hoofdpaar luidsprekers dankzij het zorgvuldig geselecteerde ingebouwde frequentie-afval van het wisselfilter, de extreem lage tijdsverschuiving en een woofer-akoestiek met een zachte en coherente weergave van boventonen. De subwoofers van DALI spreken het veel voorkomende (en soms terechte) vooroordeel over boemerige basboxen tegen, en veranderen je luidsprekers in een perfect uitgebalanceerd full-range systeem.