kef

Brits HiFi merk gekend voor zijn unieke en gepatenteerde Uni-Q drivers. Kef levert zowel actieve als passieve luidsprekers, ook de inbouwluidsprekers zijn van heel erg hoge kwaliteit. 

kef lsxII verheeken

kef lsx ii

Het gemak en de connectiviteit van draadloos. De emotie en detail van echte stereo in hoge resolutie. En dit alles vanuit een compact systeem dat vrijwel overal past. LSX is hét luidsprekersysteem voor de manier waarop we vandaag de dag naar muziek luisteren. Met de Kef app kan je heel snel en makkelijk luisteren naar internetradio of switchen naar je tv geluid. Kef LSX heeft ook bluetooth, een lijn ingang en subwoofer uitgang voor wie er een extra subwoofer wil op aansluiten.

 Bekijk hier ons youtube unboxing & review filmpje

KEF LS 50 Meta & Wireless II

LS50 Meta is het resultaat van de constante drang bij KEF om zeer goede producten nog beter te maken. Daar waar de KEF LS50 in zijn eerste editie al de maatstaaf was voor de hele compacte luidsprekermarkt hebben ze de LS50 Meta nog beter gemaakt. Ontworpen rondom de 12de generatie Uni-Q driver met Metamaterial Absorption Technology is deze solide compacte luidspreker in staat om elke plek in de ruimte van gedetailleerd geluid te voorzien.

De LS50 Wireless II is geen gewone high-performance-luidspreker; dit is het perfecte alles-in-één muzieksysteem, door draadloze compatibiliteit vanaf elke bron te streamen met AirPlay 2, Chromecast enz. Inclusief kabelverbindingen voor uw tv, gamesconsole en draaitafel. Uitstekend geluid, zonder enige belemmering van kabels.

 

kef ls50wII verheeken

Kef ls60 wireless

Ontworpen door Michael Young in samenwerking met het productontwerpteam van KEF, tart deze eigentijdse designuitbreiding van de KEF-familie de grenzen van audioprestaties met zijn iconisch slanke structuur. De LS60 Wireless is een viering van 60 jaar geluidsinnovatie met een duidelijke visie op de high-fidelity ervaring van de toekomst. Door de toegepaste DSP technologie zet deze luidspreker een klankbeeld neer wat je nooit zou verwachten uit dit compacte design. 

 

 Bekijk hier ons youtube unboxing & review filmpje

Kef R Serie meta

Buiten een erg mooi design en het gebruik van de mooiste houtfineer levert de R serie van KEF een hoogstaand klankbeeld af. De serie bestaat uit drie zuilluidsprekers en één bookshelf model. Dus voor elk wat wils. 

 

Bekijk hier ons youtube unboxing & reviewfilmpje van de R Meta

kef R 5 meta verheeken
Grote subwoofer keuze verheeken de klinge

Kef Subwoofers

Het uitgebreide assortiment KEF-subwoofers biedt gelijkmatige diepte en precisie. Het ruimtevriendelijke ontwerp en de innovatieve technologie maken deze subwoofers toonaangevend – u hoeft dus alleen nog maar de subwoofer te kiezen die het beste bij u past. 

 

 Bekijk hier ons youtube unboxing & review filmpje van de KC62

kef inbouwluidsprekers

KEF benadert de ontwikkeling van architecturale luidsprekers met dezelfde ijver als elk ander model. Dankzij de Uni-Q technologie leveren de inbouw luidsprekers van KEF een opmerkelijk betere klankspreiding dan de meeste concurrerende merken. De beperkte inbouwdiepte maakt ze ook nog eens gemakkelijk te integreren. Kef biedt uitermate compacte inbouw luidsprekers maar ook THX gekeurde modellen om je thuisbioscoop mee uit te rusten.

kef inbouw verheeken
Kef buitenluidsprekers

kef buitenluidsprekers

Op het terras, bij het zwembad of in de tuin laten de aan de muur gemonteerde KEF Ventura buitenspeakers iedereen genieten van muziek zonder compromissen. Deze robuuste, weerbestendige luidsprekers zijn ontworpen volgens de IP65-normen en weerstaan zelfs de meest extreme omstandigheden.  

onze favoriete merken
Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact