LG

Klik op het product of scroll door om meer info te zien

 LG UHD

De LG UHD reeks mag dan wel de instapper van het assortiment zijn dat neemt niet weg dat je veel waar voor je geld krijgt. Het UHD paneel zorgt voor een ongekende scherpte terwijl het SMART platform je poort naar de wereld is. Zowat ieder toestel wordt geleverd met een tafelvoet maar mits de aankoop van een muurbeugel kan iedere TV worden opgehangen. 

LG Nanocell

De LG Nanocell TV’s zijn allen UHD toestellen. Dankzij de Nanocell technologie krijg je meer levensechte kleuren dan ooit tevoren. De Nanocell technologie zorgt ook voor een opvallend bredere kijkhoek dan bij de gewone UHD TV’s. Uiteraard beschikken ook de Nanocell toestellen over het nieuwste SMART platform. 

LG QNED mini Led

Hoe maak je een goede LCD TV nog beter? Dat houdt veel TV producenten bezig. Bij LG hebben ze recent de QNED mini Led technologie geïntroduceerd. Dankzij duizenden individueel dimbare Ledjes kunnen deze toestellen een fantastisch contrast bereiken. Zwart zag er nog nooit zo donker uit.  

LG OLED C2

Voor ons de instapper in het Oled segment. Voor de meeste merken echter al het maximum van hun kunnen. LG is niet voor niets uitvinder van het Oled paneel. De meest realistische kleuren die je kan bedenken net als het diepste zwart het is er allemaal. Dit toestel wordt standaard geleverd met een tafelvoet maar mits een optionele muurbeugel kan het ook worden opgehangen.

LG OLED G2

De LG Oled Gallery Design toestellen worden gekenmerkt door hun extreem plat design. Maar het is niet alleen het design dat deze toestellen bijzonder maakt. Deze Oled TV’s geven tot 30% meer helderheid dan alle andere Oled TV’s op de markt. Dus ook in lichtere situaties komt dit toestel compleet tot zijn recht. Dit toestel is ontworpen voor wandmontage. Een vlakke compleet in het toestel verzonken wandbeugel is meegeleverd. De eventuele tafelvoet is optioneel leverbaar. 

Webshop LG