MOK

MOK koffie

MOK gaat over zuiverheid, integriteit en kwaliteit, waarbij we jaar na jaar met dezelfde boeren samenwerken om sterke partnerschappen op te bouwen. Wij werken met passie, zeer seizoensgebonden en hebben altijd volledige traceerbaarheid. Wij richten ons op telers die begrijpen dat kwaliteit voortkomt uit hard werken en duurzame praktijken; wij worden nooit gedreven door prijs.

MOK B++ ESPRESSO BRAZIL

(speciaal voor jura)

Verwacht een vollere, chocoladeachtige koffie met tonen van geroosterde hazelnoten en Amareno-kers. Espresso B staat voor 100% Brazilië, geen blends meer, alle credits aan de producenten. Heerlijk als espresso en voor al je melkachtige drankjes.

250gr – €9

1kg – €30

mok b espresso brazil

Verwacht een vollere chocoladeachtige koffie met tonen van hazelnoot. Espresso B staat voor 100% Brazilië, geen blends meer, alle eer aan de producenten. Heerlijk als espresso en voor al je melkachtige drankjes.

250gr – €9

1kg – €30

MOK brazil

mok Kenya Gititu AB filter

De Kimandi Factory AB Lot-koffie, afkomstig van familieboerderijen in Kirinyaga County, nabij Mount Kenya, is een hoogwaardig product dat wordt beheerd door de Kabare Farmers’ Cooperative Society. De coöperatie houdt toezicht op verschillende zusterfabrieken en ongeveer 6.025 actieve leden dragen bij aan de koffielevering het hele jaar door. De oogsten vinden plaats in twee cycli: de hoofdoogst van oktober tot december en de vliegoogst van mei tot juli.

250gr – 15€

1kg – 54€

MOK B Brazil Filter

Filter B is dezelfde koffie als onze Espresso B maar brander voor filtergebruik. Verwacht een soepele body met tonen van chocolade, gedroogd fruit en noten.

250gr – 9€

MOK brazil filter
Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact