Monitor Audio

Brits Hifi merk sinds 1972. Gekend van zijn Monitor, Bronze, Silver, Gold en Platinum Reeksen voor topstereo of surround. Met de Mass en Radius Reeks heb je een erg goede surround voor een betaalbare prijs. 

Monitor Audio Mass 5.1

Monitor Audio Mass 5.1

Het MASS Surround Sound-systeem is ontworpen om een ​​volledige audioweergave te geven uit compacte, elegante luidsprekerkasten die elk interieur opwaarderen. Dankzij de luidsprekerexpertise van Monitor Audio slagen ze erin om een compact systeem toch vol én gedetailleerd te laten klinken. De luidsprekers zijn afgewerkt met verfijnde stoffen hoezen. MASS is snel en eenvoudig op te zetten en levert een werkelijk boeiende surround ervaring. Hiermee waardeer je je salon op tot een privé bioscoop.

Monitor audio bronze g6 serie

De Bronze-serie is voorzien van een nieuwe Uniform Dispersion (UD) Waveguide , die in combinatie met onze kenmerkende C-CAM Gold Dome Tweeter zorgt voor een gelijkmatige geluidsspreiding,

De verbeterde C-CAM-drivers zijn speciaal ontworpen met behulp van conische diafragmageometrie voor meer controle. De drivers hebben ook een spreekspoel met een grotere diameter om hogere geluidsdrukniveaus mogelijk te maken. Deze ontwerpverbeteringen zorgen ervoor dat de Bronze-serie een soepelere, strakkere bas kan leveren.

Monitor Audio Bronze G6
Monitor Audio Silver G7

Monitor Audio Silver G7 Serie

De Monitor Audio Silver Series, nu in de 7e generatie, belichamen de decennialange audio-expertise van Monitor Audio. Dankzij een keuze uit echt houtfineer of prachtig geverfde en afgewerkte kasten, hebben deze luidsprekers een verfijnde uitstraling. De nieuwste drivers zorgen voor toonaangevende prestaties in deze prijsklasse. De muziek waar je van houdt klinkt natuurlijker en met minder vervorming dan ooit. Dus zelfs met het volume vrij ver open blijft alles heel strak en natuurgetrouw klinken. 

Monitor Audio Gold g5 Serie

De decennialange ervaring van Monitor Audio in het produceren van bekroonde luidsprekers heeft geresulteerd in de nieuwste Gold Series. Compromisloos in concept, constructie en geluid, de Gold-serie is ontworpen om prestaties te leveren om een ​​leven lang van te genieten.

Monitor Audio-luidsprekers worden bewonderd om hun ongeëvenaarde combinatie van esthetische schoonheid, onberispelijke constructie en voortreffelijk geluid. Elk van de zes modellen in de Gold-serie is nauwgezet ontworpen en zorgvuldig gebouwd door een team van toegewijde ingenieurs en ambachtslieden.

Monitor Audio Gold G5
Monitor Audio Platinum reeks

Monitor Audio Platinum g3

Ontworpen door Michael Young in samenwerking met het productontwerpteam van KEF, tart deze eigentijdse designuitbreiding van de KEF-familie de grenzen van audioprestaties met zijn iconisch slanke structuur. De LS60 Wireless is een viering van 60 jaar geluidsinnovatie met een duidelijke visie op de high-fidelity ervaring van de toekomst. Door de toegepaste DSP technologie zet deze luidspreker een klankbeeld neer wat je nooit zou verwachten uit dit compacte design. 

 

 Bekijk hier ons youtube unboxing & review filmpje

Monitor Audio inbouwluidsprekers

De Custom Install-producten van Monitor Audio zijn ontworpen voor hoge prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Ze zijn ontwikkeld met behulp van de geavanceerde drivertechnologieën van onze bekroonde hifi-luidsprekerreeksen om een ​​wereldberoemde geluidskwaliteit te leveren zonder afbreuk te doen aan het kamerontwerp.

De architecturale luidsprekers van Monitor Audio zijn beschikbaar voor verschillende prestatieniveaus en brengen innovatie voor elke toepassing. Waar u ook besluit om dynamisch muziek- en filmgeluid te ervaren, er is een plafond- of wandinbouwluidspreker die perfect is voor de rol. De luidsprekers zijn vakkundig geoptimaliseerd voor ritmische breedbandaudio, naadloze kamerintegratie en eenvoudige, snelle installatie.

inbouwluidsprekers in wall
onze favoriete merken
Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact