Monitor Audio Mass 5.1

Het MASS Surround Sound-systeem is ontworpen om een ​​volledige audioweergave te geven uit compacte, elegante luidsprekerkasten die elk interieur opwaarderen. Dankzij de luidsprekerexpertise van Monitor Audio slagen ze erin om een compact systeem toch vol én gedetailleerd te laten klinken. De luidsprekers zijn afgewerkt met verfijnde stoffen hoezen. MASS is snel en eenvoudig op te zetten en levert een werkelijk boeiende surround ervaring. Hiermee waardeer je je salon op tot een privé bioscoop.

Monitor Audio Monitor

De Monitor serie van Monitor Audio mag dan wel de instapreeks zijn van het merk maar ze komt echt wel verassend uit de hoek. Door de C-CAM dome-tweeter uit de meermaals bekroonde Bronze serie van Monitor Audio te combineren met degelijke andere drivers kom je tot een rijk klankbeeld.

Met een keuze uit boekenplank- of vloerstaande luidsprekers, en een krachtige center en subwoofer, levert de Monitor-serie gedetailleerde audioresolutie in zowel tweekanaals- als meerkanaalsconfiguraties.

De luidsprekers hebben alle klasse en stijl die van Monitor Audio wordt verwacht en zijn afgewerkt in een keuze uit zwart, wit of walnoot. Hun ontwerp en constructie zorgen ervoor dat ze in elke ruimte passen. 

Monitor Audio Bronze

De Bronze-serie is voorzien van een nieuwe Uniform Dispersion (UD) Waveguide , die in combinatie met onze kenmerkende C-CAM Gold Dome Tweeter zorgt voor een gelijkmatige geluidsspreiding,

De verbeterde C-CAM-drivers zijn speciaal ontworpen met behulp van conische diafragmageometrie voor meer controle. De drivers hebben ook een spreekspoel met een grotere diameter om hogere geluidsdrukniveaus mogelijk te maken. Deze ontwerpverbeteringen zorgen ervoor dat de Bronze-serie een soepelere, strakkere bas kan leveren.

Monitor Audio Silver

De Monitor Audio Silver Series, nu in de 7e generatie, belichamen de decennialange audio-expertise van Monitor Audio. Dankzij een keuze uit echt houtfineer of prachtig geverfde en afgewerkte kasten, hebben deze luidsprekers een verfijnde uitstraling. De nieuwste drivers zorgen voor toonaangevende prestaties in deze prijsklasse. De muziek waar je van houdt klinkt natuurlijker en met minder vervorming dan ooit. Dus zelfs met het volume vrij ver open blijft alles heel strak en natuurgetrouw klinken. 

Monitor Audio Gold

De decennialange ervaring van Monitor Audio in het produceren van bekroonde luidsprekers heeft geresulteerd in de nieuwste Gold Series. Compromisloos in concept, constructie en geluid, de Gold-serie is ontworpen om prestaties te leveren om een ​​leven lang van te genieten.

Monitor Audio-luidsprekers worden bewonderd om hun ongeëvenaarde combinatie van esthetische schoonheid, onberispelijke constructie en voortreffelijk geluid. Elk van de zes modellen in de Gold-serie is nauwgezet ontworpen en zorgvuldig gebouwd door een team van toegewijde ingenieurs en ambachtslieden.

Monitor Audio Platinum II

Als er een speld valt, hoor je het. Als het orkest speelt, lijkt het alsof je in de concertzaal zit. Dit is de magie van high-end audio zoals ervaren door de Platinum II-luidsprekers. Of het nu een klassiek concert is of een gitaarsolo van Mark Knopfler, je voelt de chemie van muziek en muzikant meer dan ooit tevoren.

Monitor Audio Inbouw

De Custom Install-producten van Monitor Audio zijn ontworpen voor hoge prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Ze zijn ontwikkeld met behulp van de geavanceerde drivertechnologieën van onze bekroonde hifi-luidsprekerreeksen om een ​​wereldberoemde geluidskwaliteit te leveren zonder afbreuk te doen aan het kamerontwerp.

De architecturale luidsprekers van Monitor Audio zijn beschikbaar voor verschillende prestatieniveaus en brengen innovatie voor elke toepassing. Waar u ook besluit om dynamisch muziek- en filmgeluid te ervaren, er is een plafond- of wandinbouwluidspreker die perfect is voor de rol. De luidsprekers zijn vakkundig geoptimaliseerd voor ritmische breedbandaudio, naadloze kamerintegratie en eenvoudige, snelle installatie.