Televisie

Image, bild, cuadro, billede, … dit zijn slechts enkele vertalingen. Geen enkele vertaling kan echter volledig verwoorden wat je met je eigen ogen ziet. Laat ons die ogen dan ook verwennen met de beste beeldkwaliteit. Groot, klein, Ultra HD, 3D, 4K, 8K, Oled, … We hebben het allemaal voor jou in onze winkel.

Op zoek naar een Home Cinema?

Een film of concert vanop het perfecte zitje mee maken, het is niet altijd haalbaar. Een degelijke home cinema laat je echter permanent op de beste rij plaatsnemen, midden in de actie of tussen het applaus. Jij hoeft enkel voor de popcorn te zorgen en wij doen de rest.

Waarom bij ons een TV kopen?

Prijs

De prijs van een apparaat is belangrijk en dat beseffen we ook. Iedereen die eens rondkijkt op internet wordt ook direct geconfronteerd met prijzen. De ene al wat lager dan de andere. Wij bij Verheeken zorgen er steeds voor dat de toestellen marktconform geprijsd zijn. 

Service

Hier kunnen wij een vuist maken naar zowat alle internetretailers. Zij verkopen immers niks meer of minder dan een doos waarvan ze dikwijls niet eens de inhoud kennen. Wij kennen onze producten, we testen ze zelf en beoordelen ze kritisch. Als het ons niet zint dan verkopen we het ook niet. Mede door onze productkennis kunnen we een degelijke naservice bieden.

Garantie

Elk toestel heeft 2 jaar garantie (of soms meer). Gaat je toestel stuk binnen deze periode dan contacteren wij de fabrikant en komen we het toestel terplaatse herstellen of vervangen. Is je toestel ouder dan 2 jaar en heb je dit bij ons gekocht? Dan komen we je toestel halen en kijken het na. Indien mogelijk herstellen we het zelf of gaat het toestel terug naar de fabrikant. Ondertussen plaatsen we een vervangtoestel zodat je in het geval van TV niet zonder komt te zitten. 

Keuze toestel

Ons assortiment is een selectie van de beste toestellen. Dit zowel voor de basis toestellen als voor de mooiste OLED of QLED tv’s. We verdelen vooral LG, Loewe en Samsung. Samen met jou zoeken we het meest passende toestel. Niet het duurste of het grootste toestel maar wat voor jou belangrijk is! Eerlijkheid duurt het langst en een tevreden klant komt terug.