Koffie

koffie / filter & espresso apparaten

Op zoek naar heerlijke Arabica kwaliteitskoffie? Met ons huismerk Koffiegenot bieden we een 6 tal verschillende toppers aan. Vers gebrande koffiebonen! Naast ons huismerk werken we ook samen met OR Coffee, MOK en Wide Awake. Koffiebranderijen die vol passie streven naar de beste koffie! 

Verheeken winkel koffiehoek

Huismerk Koffiegenot

Koffiegenot Assortiment

Met Koffiegenot willen we u een eerlijke kwaliteitsvolle koffie aanbieden.

We hebben nu vijf kwaliteitsvolle koffie’s in huis die erg toegankelijk zijn betreffende smaak en tegelijkertijd de gemiddelde supermarkt koffie een heel eind overstijgt. Beslist een aanrader om eens te proeven. 

Or Coffee

Or Coffee assortiment te koop verheeken

OR Coffee is de branderij waar we al het langste mee samenwerken. Tom en Katrien zijn de twee eigenaars en hun passie voor (h)eerlijke koffie proef je in de tas. Fairtrade en direct trade zijn hun handelsmerken. Wij zijn blij hun producten te kunnen aanbieden.

OR Coffee Gent winkel
MOK Specialty Coffee Roastery Bar

MOK

MOK koffiebonen assortiment te koop verheeken

Al van bij het prille begin toen Jens zijn koffiebranderij opstarte verkopen we zijn koffie’s. Sterke focus en een onstuitbare drive hebben ervoor gezorgd dat de koffie uit deze Leuvense branderij gegeerd en gerespecteerd wordt. Ben je koffieliefhebber? Kom dan zeker eens één van hun koffie’s testen.

Wide Awake

Wide Awake Koffiebonen assortiment

Wide Awake is een jonge koffiebranderij uit hartje Brussel waar de koffie wordt gebrand door de Britse Senina en de distributie en marketing voor Rutger zijn rekening is. Een echte ontdekking was het voor ons en zij bieden de heerlijkste blends en single origin koffies aan. Ze beschikken ook over één van de weinige echt goeie deca koffies.

Wide Awake Brussel winkel
jura z10

Jura verdeler sinds 2005

Sinds 2005 zijn we ook trouwe verdeler van Jura volautomatische espressomachines.
We houden van de persoonlijke aanpak gekoppeld aan een degelijke service.

Melitta verdeler sinds 2020

Buiten een erg mooi design en het gebruik van de mooiste houtfineer levert de R serie van KEF een hoogstaand klankbeeld af. De serie bestaat uit drie zuilluidsprekers en één bookshelf model. Dus voor elk wat wils. 

Melitta filterkoffie apparaten Epos Epour
Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact