Sonos

Klik op het product om meer info te zien of scroll door

Sonos Roam

Ervaar het volle geluid van een kleine speaker met deze lichtgewicht, draagbare smart speaker die geschikt is voor thuis en onderweg.

Geniet urenlang van muziek, radio, luisterboeken en meer vanaf al je favoriete diensten dankzij de duurzame oplaadbare batterij van Roam. Luister thuis via wifi en bedien het geluid gemakkelijk met de Sonos-app, je stem en Apple AirPlay 2. Gebruik Bluetooth® als je onderweg of buiten bent. Voeg overal in huis meer Sonos-speakers toe om in verschillende kamers te luisteren. Alles werkt samen via wifi.

Sonos One

Geniet van gedetailleerd geluid en ingebouwde stembediening met deze verbazingwekkend krachtige smart speaker. 

Stream muziek, radio, luisterboeken en meer vanaf al je favoriete diensten. Bedien je apparaat eenvoudig met de Sonos-app, je spraakassistent en Apple AirPlay 2. Combineer Sonos-speakers overal in huis, luister in verschillende kamers en geniet van stereogeluid (twee speakers) en een home cinema-beleving (in combinatie met een Ray, Beam of Arc) die je meesleept. Alles werkt samen via wifi.

Sonos Move

Geniet van groots geluid dat je overal met je meeneemt met deze krachtige, robuuste en veelzijdige smart speaker.
De Move is de Sonos luidspreker die het meeste verwondering opwekt. Zijn ongelooflijk krachtig en vol geluid zal je zeker verassen.

Stream muziek, radio, luisterboeken en meer vanaf al je favoriete diensten. Neem het geluid mee van kamer naar kamer of naar buiten. Het weerbestendige ontwerp, de oplaadbare batterij en het brede geluidsveld zorgen buiten voor een uitzonderlijke luisterbeleving. Bedien je apparaat eenvoudig met de Sonos-app, je stem en Apple AirPlay 2 op wifi. Schakel over op Bluetooth® als je onderweg bent. Laad Move moeiteloos op door hem op de meegeleverde draadloze oplader te zetten. Voeg overal in huis andere Sonos-speakers toe om in verschillende kamers te luisteren. Alles werkt samen via wifi.

Sonos Five

Til je luisterbeleving naar een hoger niveau met levendig, helder en ruimtelijk stereogeluid.
Dankzij de zes ingebouwde luidsprekers zal de Five een vol en ruimtelijk geluid geven. Ook bij een feestje staat hij zijn mannetje en met twee Five’s beleef je bovendien echte stereo.

Stream muziek, radio, audioboeken, podcasts en meer vanaf al je favoriete diensten, en bedien je apparaat eenvoudig met de Sonos-app en Apple AirPlay 2. Gebruik de 3,5mm-lijningang om een platenspeler, cd-speler of ander audioapparaat aan te sluiten, en combineer Sonos-speakers overal in huis om in verschillende kamers te luisteren. Alles werkt samen via wifi.

Sonos Sub Mini

Verdiep je luisterervaring voor tv, muziek en meer met krachtige bass wanneer je Sub Mini als paar koppelt met Beam, Ray, One of One SL.

Zet hem neer waar je wilt, installeer gemakkelijk met de Sonos-app en ervaar rijker, meeslepender geluid zonder ruis.

Sonos Sub

Hoor en voel het verschil wanneer je Sub toevoegt aan je Sonos-systeem.

Hoor ieder detail in de muziek en geniet van een home cinema-beleving waar je kippenvel van krijgt. Installeren gaat heel eenvoudig: zonder kabels en met een stap-voor-stap uitleg in de Sonos-app.

Sonos Ray

Upgrade je tv, muziek en games met deze indrukwekkend compacte en gebruiksvriendelijke soundbar.

Ervaar perfect uitgebalanceerd geluid, heldere dialogen, stevige bass en makkelijke bediening met de afstandsbediening van je tv, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en meer. Je hebt maar twee kabels en een paar minuten nodig om alles te installeren, en de naar voren gerichte akoestiek maakt Ray ideaal voor een omsloten ruimte zoals een plank in je tv-meubel. Creëer het Sonos-systeem van je dromen en voeg wanneer je wilt speakers toe voor surround sound en het luisteren in meerdere kamers.

Sonos Beam

Verrijk al je entertainment met de nieuwste generatie van onze compacte smart soundbar, nu met Dolby Atmos.

Geniet van panoramisch geluid en kristalheldere dialogen voor programma’s, films en games. En als de tv is uitgeschakeld, kun je muziek en meer streamen vanaf al je favoriete diensten. Bedien je apparaat eenvoudig met de Sonos-app, je stem en Apple AirPlay 2. Voeg speakers toe om een draadloos surround sound-systeem te creëren en te genieten van luisteren in verschillende kamers. Alles maakt verbinding via wifi.

Sonos Arc

Laat al je entertainment tot leven komen met adembenemend realistisch geluid en de 3D-beleving van Dolby Atmos.

Plaats jezelf midden in tv-programma’s, series, films en games met kristalheldere dialogen en twee hoogtekanalen die een indrukwekkend gevoel van ruimtelijkheid creëren. Als de tv is uitgeschakeld kun je muziek en meer streamen vanaf al je favoriete diensten. En je bedient de soundbar gemakkelijk met je huidige afstandsbediening, de Sonos-app, je stem en Apple AirPlay 2. Maak er een compleet surround sound-systeem van met een subwoofer en een set achterspeakers, en voeg meer speakers toe in huis als je in meerdere kamers wilt luisteren. Alles werkt samen via wifi.

Sonos Amp

Versterk je passieve speakers, creëer het smart home van je dromen en geniet van eindeloos veel mogelijkheden om in meerdere kamers te luisteren.

Met Amp maak je de Sonos-beleving ook mogelijk voor je vloer-, outdoor-, ingebouwde en boekenplankspeakers. Je kunt ook je tv of platenspeler aansluiten. Stream muziek, radio, luisterboeken en meer vanaf al je favoriete diensten en geniet van eenvoudige bediening met de Sonos-app, Apple AirPlay 2, een universele afstandsbediening of toetsenbord, en je stem met een compatibel apparaat. Voeg overal in huis Sonos-speakers toe voor een beleving die je nog meer meesleept. Alles werkt samen via wifi.

Sonos Port

Met Port maak je de Sonos-beleving ook mogelijk voor je bestaande stereo-installatie of receiver, en heb je eindeloos veel mogelijkheden om in meerdere kamers te luisteren.

Sluit Port aan op je traditionele audioapparatuur om muziek, radio, luisterboeken en meer te streamen vanaf je favoriete diensten. Bedien hem eenvoudig met de Sonos-app en Apple AirPlay 2. Breid je sound system uit wanneer je wilt door op andere plekken in huis Sonos-speakers toe te voegen. Alles werkt samen via wifi.

Kies je ruimte, kies je muziek. Geniet.

De Sonos Familie

Sonos kan je gerust de pioneer noemen als het over hedendaagse multiroom gaat. Al in 2005 zijn zij gestart met hun streamingsysteem. Vanaf 2006 waren wij één van hun eerste verdelers in België. Je kan de volledige Sonos familie bij ons aangesloten en demoklaar terugvinden.

Webshop Sonos