sonos

Sonos kan je gerust de pioneer noemen als het over hedendaagse multiroom gaat. Al in 2005 zijn zij gestart met hun streamingsysteem. Vanaf 2006 waren wij één van hun eerste verdelers in België. Je kan de volledige Sonos familie bij ons aangesloten en demoklaar terugvinden. 

Sonos roam verheeken

sonos roam & roam sl

Ervaar het volle geluid van een kleine speaker met deze lichtgewicht, draagbare smart speaker die geschikt is voor thuis en onderweg.

Geniet urenlang van muziek, radio, luisterboeken en meer vanaf al je favoriete diensten dankzij de duurzame oplaadbare batterij van Roam. Luister thuis via wifi en bedien het geluid gemakkelijk met de Sonos-app, je stem en Apple AirPlay 2. Gebruik Bluetooth® als je onderweg of buiten bent. Voeg overal in huis meer Sonos-speakers toe om in verschillende kamers te luisteren. Alles werkt samen via wifi.

 

Bekijk hier ons youtube unboxing filmpje

sonos era 100

Met next-gen akoestisch ontwerp en nieuwe verbindingsmogelijkheden transformeert Era 100 elke kamer met het perfect afgestemde stereogeluid en de rijke bass die je muziek verdient.


Speel makkelijk al je audiocontent af met wifi en Bluetooth®. Verbind een platenspeler of een ander apparaat met een aux-kabel en de Sonos-lijningangsadapter. Bedien hem handsfree met je stem. Combineer er twee in dezelfde kamer voor nog rijker stereogeluid of meeslepende home cinema surround sound. Voeg meer Sonos speakers toe in je huis voor geweldig geluid in elke kamer.

 

Bekijk hier ons youtube unboxing & review filmpje

Sonos era100 verheeken
Sonos era300 verheeken

sonos era 300

De Sonos ERA 300 zet een nieuwe standaard als het gaat over ruimtelijke audio in je kamer. Op het eerste zicht lijkt het één luidspreker maar onderschat deze compacte speaker niet. De vier optimaal gepositioneerde tweeters zorgen voor een uitstekende spreiding van je geluid. Dit terwijl de twee krachtige woofers voor een volle en rijke klank zorgen. Net als de ERA 100 beschikt ook de ERA 300 over een lijningang om bvb je platenspeler op aan te sluiten. Ook Bluetooth® is aanwezig waardoor ook je vrienden zonder gedoe hun muziek op jouw luidspreker kunnen spelen. Voice controle maakt je het leven gemakkelijk. Je handen net vol met boodschappen? Zeg gewoon wat je wil horen en de ERA 300 doet de rest. 

 

Bekijk hier ons youtube unboxing & review filmpje

sonos move

Geniet van groots geluid dat je overal met je meeneemt met deze krachtige, robuuste en veelzijdige smart speaker.
De Move is de Sonos luidspreker die het meeste verwondering opwekt. Zijn ongelooflijk krachtig en vol geluid zal je zeker verassen.

Stream muziek, radio, luisterboeken en meer vanaf al je favoriete diensten. Neem het geluid mee van kamer naar kamer of naar buiten. Het weerbestendige ontwerp, de oplaadbare batterij en het brede geluidsveld zorgen buiten voor een uitzonderlijke luisterbeleving. Bedien je apparaat eenvoudig met de Sonos-app, je stem en Apple AirPlay 2 op wifi. Schakel over op Bluetooth® als je onderweg bent. Laad Move moeiteloos op door hem op de meegeleverde draadloze oplader te zetten. Voeg overal in huis andere Sonos-speakers toe om in verschillende kamers te luisteren. Alles werkt samen via wifi.

 

Bekijk hier ons youtube unboxing filmpje

Sonos move verheeken
Sonos five verheeken

sonos five

Til je luisterbeleving naar een hoger niveau met levendig, helder en ruimtelijk stereogeluid.
Dankzij de zes ingebouwde luidsprekers zal de Five een vol en ruimtelijk geluid geven. Ook bij een feestje staat hij zijn mannetje en met twee Five’s beleef je bovendien echte stereo.

Stream muziek, radio, audioboeken, podcasts en meer vanaf al je favoriete diensten, en bedien je apparaat eenvoudig met de Sonos-app en Apple AirPlay 2. Gebruik de 3,5mm-lijningang om een platenspeler, cd-speler of ander audioapparaat aan te sluiten, en combineer Sonos-speakers overal in huis om in verschillende kamers te luisteren. Alles werkt samen via wifi.

sonos ray

Upgrade je tv, muziek en games met deze indrukwekkend compacte en gebruiksvriendelijke soundbar.

Ervaar perfect uitgebalanceerd geluid, heldere dialogen, stevige bass en makkelijke bediening met de afstandsbediening van je tv, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en meer. Je hebt maar twee kabels en een paar minuten nodig om alles te installeren, en de naar voren gerichte akoestiek maakt Ray ideaal voor een omsloten ruimte zoals een plank in je tv-meubel. Creëer het Sonos-systeem van je dromen en voeg wanneer je wilt speakers toe voor surround sound en het luisteren in meerdere kamers.

Sonos ray verheeken
Sonos beam verheeken

sonos beam

Verrijk al je entertainment met de nieuwste generatie van onze compacte smart soundbar, nu met Dolby Atmos.

Geniet van panoramisch geluid en kristalheldere dialogen voor programma’s, films en games. En als de tv is uitgeschakeld, kun je muziek en meer streamen vanaf al je favoriete diensten. Bedien je apparaat eenvoudig met de Sonos-app, je stem en Apple AirPlay 2. Voeg speakers toe om een draadloos surround sound-systeem te creëren en te genieten van luisteren in verschillende kamers. Alles maakt verbinding via wifi.

sonos arc

Laat al je entertainment tot leven komen met adembenemend realistisch geluid en de 3D-beleving van Dolby Atmos.

Plaats jezelf midden in tv-programma’s, series, films en games met kristalheldere dialogen en twee hoogtekanalen die een indrukwekkend gevoel van ruimtelijkheid creëren. Als de tv is uitgeschakeld kun je muziek en meer streamen vanaf al je favoriete diensten. En je bedient de soundbar gemakkelijk met je huidige afstandsbediening, de Sonos-app, je stem en Apple AirPlay 2. Maak er een compleet surround sound-systeem van met een subwoofer en een set achterspeakers, en voeg meer speakers toe in huis als je in meerdere kamers wilt luisteren. Alles werkt samen via wifi.

Sonos arc verheeken
Sonos sub mini verheeken

sonos sub mini

Verdiep je luisterervaring voor tv, muziek en meer met krachtige bass wanneer je Sub Mini als paar koppelt met Beam, Ray, One of One SL.

Zet hem neer waar je wilt, installeer gemakkelijk met de Sonos-app en ervaar rijker, meeslepender geluid zonder ruis.

 

Bekijk hier ons Youtube Unboxing & Review filmpje

sonos sub

Hoor en voel het verschil wanneer je Sub toevoegt aan je Sonos-systeem.

Hoor ieder detail in de muziek en geniet van een home cinema-beleving waar je kippenvel van krijgt. Installeren gaat heel eenvoudig: zonder kabels en met een stap-voor-stap uitleg in de Sonos-app.

Sonos sub verheeken
Sonos port verheeken

sonos port

Met Port maak je de Sonos-beleving ook mogelijk voor je bestaande stereo-installatie of receiver, en heb je eindeloos veel mogelijkheden om in meerdere kamers te luisteren.

Sluit Port aan op je traditionele audioapparatuur om muziek, radio, luisterboeken en meer te streamen vanaf je favoriete diensten. Bedien hem eenvoudig met de Sonos-app en Apple AirPlay 2. Breid je sound system uit wanneer je wilt door op andere plekken in huis Sonos-speakers toe te voegen. Alles werkt samen via wifi.

sonos amp

Versterk je passieve speakers, creëer het smart home van je dromen en geniet van eindeloos veel mogelijkheden om in meerdere kamers te luisteren.

Met Amp maak je de Sonos-beleving ook mogelijk voor je vloer-, outdoor-, ingebouwde en boekenplankspeakers. Je kunt ook je tv of platenspeler aansluiten. Stream muziek, radio, luisterboeken en meer vanaf al je favoriete diensten en geniet van eenvoudige bediening met de Sonos-app, Apple AirPlay 2, een universele afstandsbediening of toetsenbord, en je stem met een compatibel apparaat. Voeg overal in huis Sonos-speakers toe voor een beleving die je nog meer meesleept. Alles werkt samen via wifi.

Sonos amp verheeken

sonos ace hoofdtelefoon

Ervaar elke frequentie met superieure precisie en helderheid. Maximaliseer de meeslependheid met lossless streaming, ruimtelijke audio, dynamische hoofdtracking en active noise cancellation van wereldklasse. Hoor wat er om je heen gebeurt met de Aware-modus. Geniet van tot wel 30 uur batterijduur, ongeëvenaard draagcomfort en kristalheldere telefoongesprekken. Maak draadloos verbinding met je apparaten via bluetooth of gebruik de meegeleverde USB-C- of 3,5 mm-kabel. En breng home cinema-content tot leven als nooit te voren.

Bekijk hier ons youtube Unboxing & Review filmpje

onze favoriete merken
Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact