KLANK

Klank / audio / hifi

Verkoop van Bluetooth speakers tot de meest verfijnde HiFi luidsprekers of inbouwluidsprekers. Plannen om te (ver)bouwen? Wij denken met je mee voor de beste oplossing en installeren jouw apparatuur zorgvulding. Weinig tijd? Shop online in onze webshop.

onze audio installaties

We kunnen je wel vertellen dat onze geplaatste systemen perfect worden afgewerkt. Beelden spreken echter meer dan woorden. Kijk gerust even naar de door ons geplaatste toestellen.

Ons aanbod

loewe we hear bluetooth speaker
bluetooth speakers

Bluetoothluidsprekers bestaan in alle maten en kleuren. Ben je op zoek naar een speaker die je overal kan meenemen of zoek je eerder een heel krachtig model. We hebben voor elk wat wils. 

DAB+ radio's & mini ketens

De FM radio verdwijnt stilaan uit het straatbeeld. Dit wil echter niet zeggen dat radio verdwijnt. Tegenwoordig wordt er vooral naar DAB of internetradio geluisterd. We beschikken over een breed assortiment toestellen al dan niet met CD speler ingebouwd.

pinell 701
sonos era 100
Smart / Draadloos / multiroom

Hoe zalig is het niet om doorheen je hele woning van je favoriete muziek te kunnen genieten. Dankzij een multiroom systeem is dit de dag van vandaag erg toegankelijk geworden. We bieden hierin meerdere merken allen met hun specifieke sterke kanten.

Versterkers (met of zonder streaming)

Wie denkt dat dat een versterker antiek is kan best eens komen kijken en vooral luisteren. Een degelijke versterker blijft het hart van de ‘betere’ muziekinstallatie. Hier kiezen we resoluut voor kwaliteit. Zin in kippenvel? Kom dan gerust eens luisteren.

nad m10 v2
kef r5
Hifi luidsprekers

Geen muziekinstallatie zonder een luidspreker. Van een compacte bookshelf tot een majestueuze zuil. We hebben in alle soorten een ruim aanbod. Luisteren kan steeds bij ons in de winkel. Liefst na een afspraak. 

inbouwluidsprekers

Mede door de multiroom systemen zijn ook inbouw luidsprekers erg populair geworden. Deze kunnen discreet of zelfs volledig onzichtbaar worden weggewerkt. Indien gewenst zorgen wij ook voor het lakken van de luidsprekers.  

Kef inbouwluidspreker
Dali io hoofdtelefoon
Hoofdtelefoons met of zonder NC

Nooit eerder is er zoveel muziek geluisterd als de laatste jaren. Heel veel muziek wordt beluisterd via een hoofdtelefoon. Of het nu een in-ear, on-ear of over-ear hoofdtelefoon is maakt niet uit. Je oren verdienen gewoon de beste kwaliteit!

onze favoriete merken
Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact