Bluetooth Speakers

Bluetoothluidsprekers bestaan in alle maten en kleuren. Ben je op zoek naar een speaker die je overal kan meenemen of zoek je eerder een heel krachtig model. We hebben voor elk wat wils. 

Radio’s / Miniketens 

De FM radio verdwijnt stilaan uit het straatbeeld. Dit wil echter niet zeggen dat radio verdwijnt. Tegenwoordig wordt er vooral naar DAB of internetradio geluisterd. We beschikken over een breed assortiment toestellen al dan niet met CD speler ingebouwd.

Smart / Multiroom

Hoe zalig is het niet om doorheen je hele woning van je favoriete muziek te kunnen genieten. Dankzij een multiroom systeem is dit de dag van vandaag erg toegankelijk geworden. We bieden hierin meerdere merken allen met hun specifieke sterke kanten.

Versterkers al dan niet met streaming

Wie denkt dat dat een versterker antiek is kan best eens komen kijken en vooral luisteren. Een degelijke versterker blijft het hart van de ‘betere’ muziekinstallatie. Hier kiezen we resoluut voor kwaliteit. Zin in kippenvel? Kom dan gerust eens luisteren.

Luidsprekers

Geen muziekinstallatie zonder een luidspreker. Van een compacte bookshelf tot een majestueuze zuil. We hebben in alle soorten een ruim aanbod. Luisteren kan steeds bij ons in de winkel. Liefst na een afspraak. 

Inbouwluidsprekers

Mede door de multiroom systemen zijn ook inbouw luidsprekers erg populair geworden. Deze kunnen discreet of zelfs volledig onzichtbaar worden weggewerkt. Indien gewenst zorgen wij ook voor het lakken van de luidsprekers.  

Hoofdtelefoons

Nooit eerder is er zoveel muziek geluisterd als de laatste jaren. Heel veel muziek wordt beluisterd via een hoofdtelefoon. Of het nu een in-ear, on-ear of over-ear hoofdtelefoon is maakt niet uit. Je oren verdienen gewoon de beste kwaliteit!

Op zoek naar een Home Cinema?

Een film of concert vanop het perfecte zitje mee maken, het is niet altijd haalbaar. Een degelijke home cinema laat je echter permanent op de beste rij plaatsnemen, midden in de actie of tussen het applaus. Jij hoeft enkel voor de popcorn te zorgen en wij doen de rest.

Onze Favoriete Hifi Merken

Wegdromen bij een heerlijk stukje muziek kan zalig zijn. Je ontspant ervan en het roept emoties en herinneringen op. Echte hifi is echter nog veel meer dan dat. Het is sensatie, kippenvel, spanning, … Kom het bij ons ontdekken, wij weten hoe het moet.

Wat Is Streaming?

Streaming, iedereen heeft er de mond van vol. Wat houdt streaming eigenlijk in en is het iets voor jou? Boet ik aan klankkwaliteit in of zijn hiervoor oplossingen? Allemaal vragen die we in onze winkel vaak te horen krijgen. Wij weten er alles over en helpen je graag bij jouw keuze. Of het nu gaat over een eenvoudige bluetooth luidspreker of een high-end streaming systeem, het staat voor jou opgesteld.

Onze Favoriete Multiroom Merken

Multiroom, het woord zegt het zelf. Muziek in meerdere ruimtes van je woning is vandaag geen luxe meer. Wakker worden met heerlijk zachte muziek, in de badkamer even vlug het laatste nieuws meepikken en in de keuken genieten van je favoriete ochtendprogramma tijdens het ontbijt. Of het nu over twee ruimte’s of over 35 ruimte’s gaat het maakt niet uit want we kunnen je met beiden helpen.