bluesound

Lever naadloos echte HiFi in elk hoekje en gaatje van je huis met de compacte draadloze luidsprekers van Bluesound ​

Bluesound flex verheeken

bluesound flex

De Pulse Flex is een baanbrekende tweeweg luidspreker die het beste combineert op vlak van zowel prestaties als draagbaarheid. Deze compacte luidspreker laat je anders kijken naar personal hifi Het grootse geluid en de lokale bediening maken er een aangename metgezel van.Of je er nu een paar in de hoeken van een grote kamer ophangt, er één op een boekenplank verstopt of meeneemt naar je terras, of hem in je tas gooit om mee te nemen naar een picknick, de Pulse Flex geeft je de échte flexibiliteit die je altijd al in een multi-room streaming systeem wilde hebben.

bluesound pulse mini

De Pulse mini levert echte HIFI kwaliteit in alle hoeken en gaten van je huis.Door gebruik van dezelfde technologieën als in het vlaggenschip Pulse hebben we het formaat kunnen verkleinen zonder de prestaties te verminderen.Zet een Pulse Mini op elke boekenplank, op elk dressoir en op elk nachtkastje en hoor het verschil dat 2.1 geluid met twee versterkers van 50 watt in elke kamer kan maken. Plaats er een in elke kamer en verander je huis in een geluidsstudio die verbonden is met alle muziek die ooit is opgenomen.

Bluesound Pulse Mini
Bluesound Pulse Mini

bluesound pulse

De Bluesound Pulse is de grootste en krachtigste draagbare luidspreker in het Bluesound assortiment. Dankzij de vijf krachtige luidsprekers krijg je een ruimtelijk en gedetaileerd klankbeeld. Ook tijdens een feestje staat deze speaker zijn mannetje en mocht het niet genoeg zijn dan zet je er gewoon een tweede bij. Uiteraard staat Bluesound gekend voor zijn audiofiele kwaliteiten en dat maakt deze speaker tot één van de best klinkende in de markt.

bluesound pulse m

De PULSE M levert weelderig, rijk, kamervullend geluid vanuit bijna alle hoeken. Het Omni-Hybrid™-driverontwerp omvat een opwaartse woofer en twee tweeters die onder een hoek van 45 graden van elkaar zijn gemonteerd. De PULSE M is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de oren – zijn elliptische vorm voegt een elegant accent toe aan elk huis.

 

Bluesound Pulse M Verheeken
Bluesound Pulse Soundbar

bluesound pulse soundbar

Op zoek naar een audiofiele soundbar? Stop dan met zoeken want je hebt ze net gevonden. Uiteraard verbetert de Pulse soundbar je TV geluid op een ongekende manier maar ook op muzikaal vlak presteert deze soundbar bovengemiddeld. Een rijke bas, gedetaileerde hoge tonen en een mooie kamervullende spreiding. Dat is waar de Pulse Soundbar + voor staat. Je kan deze trouwens combineren met een actieve subwoofer en draadloze achterluidsprekers om zo een complete home cinema te bouwen.

bluesound powernode edge

POWERNODE EDGE is de perfecte overgang naar “voeg gewoon luidsprekers toe” hifi voor het streaming tijdperk, het combineert streaming bronnen, bediening en versterking in een slank en betaalbaar apparaat.

Bluesound Powernode Edge Verheeken
Bluesound Powernode Verheeken

bluesound powernode

Ontdek de nieuwste Powernode van Bluesound bij ons. Deze compacte alleskunner is multifunctioneel inzetbaar. Je TV koppelen via HDMI ARC, je platenspeler via een analoge ingang of gewoon Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz of één van de vele andere streaming services gebruiken om naar de favoriete muziek te luisteren. Het kan allemaal met de Bluesound Powernode. De ingebouwde radio opent de poorten van de wereld met meer dan 100.000 radiostations, en dit zonder abonnement. 

bluesound node

Al van bij de introductie gooit de Bluesound Node hoge ogen als het over kwaliteitsvolle streaming gaat. Het eerder compacte apparaat kan op quasi eender welke versterker worden aangesloten. Er zit een analoge uitgang op indien je een eerder oude versterker hebt maar ook optische n coaxiaal digitale uitgangen zijn voorhanden. Je TV aansluiten kan via de HDMI Arc aansluiting. Deze duizendpoot katapulteert je veroudert systeem zo terug de 21é eeuw in!

 

Bekijk hier ons youtube filmpje van de Node X

Bluesound Node Verheeken
Platte subwoofer voor onder de zetel bluesound verheeken

bluesound sub+

Een krachtige subwoofer maakt de cinemabeleving pas echt compleet. De Pulse Sub+ is een subwoofer in een erg platte uitvoering waardoor je deze echt overal kwijt kan. Hij koppelt bovendien draadloos met bvb je Pulse Soundbar.

bluesound vault

Je wil wel op de streaming kar springen maar je hebt geen zin in een maandelijks abonnement zoals een Spotify of een Tidal. Of je beschikt over een mooie collectie CD’s. Dan is de Vault jouw oplossing. De Bluesound Vault heeft alle mogelijkheden van de Node met bovendien een ingebouwd RipStation en een interne opslag van 2Tb hetwelk goed is om maar liefst tot 4000 CD’s in op te slaan! 

 
Bluesound Vault cd ripper
onze favoriete merken
Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact