Roksan

Een Britse HiFi topspeler onder het dak van Monitor Audio.
Het nieuwe Roksan Attessa-assortiment is volledig ontwikkeld in eigen huis. Bepaalde types bieden premium streamingtechnologie, maar allen bieden ze toonaangevende prestaties en een prachtig industrieel ontwerp. 

roksan atessa streaming versterker

Roksan Atessa geïntegreerde versterker

Haal het maximale uit je speakers met deze krachtige versterker van de audio-experts van Roksan. Met de eenvoudige, intuïtieve draaiknop kunt u met slechts een handbeweging uw apparaat, volume of vooraf ingestelde zender kiezen. Met zoveel ingangen om uit te kiezen, kunt u verbinding maken met uw hifi-installatie, tv, gameconsole, telefoon en meer. Bovendien is het instellen eenvoudig dankzij de MaestroUnite-app die uw apparaten combineert en snelle, eenvoudige draadloze updates mogelijk maakt. Dankzij een ingebouwde phonotrap elimineert u ook de noodzaak voor extra boxen en accessoires bij het aansluiten van een platenspeler. Het resultaat? Een hifi-ervaring die veel menselijker is.

 

 Bekijk hier ons youtube unboxing & review filmpje

Roksan Atessa Streaming Versterker

Deze versterker bestaat in twee varianten. Eentje met en eentje zonder streamingfuncties. De streamingversterker is ontwikkeld door het eigen Britse team en wordt bestuurd door de BluOS-app. Dankzij het BluOS platform kan je perfect de toestellen van Bluesound combineren met je Roksan Hi-Fi set. Op deze manier kan je heel je woning van muziek voorzien en toch nog eenvoudig bedienen.

 

 Bekijk hier ons youtube unboxing & review filmpje

roksan atessa streaming amp
Roksan atessa cd speler

Roksan Atessa Cd Transport

Geoptimaliseerd om de perfecte partner te zijn voor uw Attessa-systeem, integreert het CD Transport met de Attessa-versterkers om zo een strak Hi-Fi systeem te krijgen. Door de toevoeging van een CD transport bij je versterker kan je toch je dierbare collectie CD’s blijven gebruiken en dit aan de hoogste kwaliteit.  

onze favoriete merken
Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact