Roksan

Klik op het product of scroll door voor meer info

Roksan Atessa Streaming Amplifier

Deze versterker bestaat in twee varianten. Eentje met en eentje zonder streamingfuncties. De streamingversterker is ontwikkeld door het eigen Britse team en wordt bestuurd door de BluOS-app. Dankzij het BluOS platform kan je perfect de toestellen van Bluesound combineren met je Roksan Hi-Fi set. Op deze manier kan je heel je woning van muziek voorzien en toch nog eenvoudig bedienen.

Roksan Atessa Cd transport

Geoptimaliseerd om de perfecte partner te zijn voor uw Attessa-systeem, integreert het CD Transport met de Attessa-versterkers om zo een strak Hi-Fi systeem te krijgen. Door de toevoeging van een CD transport bij je versterker kan je toch je dierbare collectie CD’s blijven gebruiken en dit aan de hoogste kwaliteit.  

Roksan Atessa Turntable 

Dat platenspelers weer populair zijn dat hebben de meeste Hi-Fi merken ondertussen al wel begrepen. Je kan dan een platenspeler kopen bij één of andere grote producent en je eigen merknaam ophangen. Of je ontwikkeld gewoon zelf een platenspeler en dan maak je die exact naar je eigen wensen. En dat is wat Roksan hier heeft gedaan. Zo is de Atessa uitgerust met een unipivot toonarm en een Dana cel. 

Atessa

Het nieuwe Roksan Attessa-assortiment is volledig ontwikkeld in eigen huis. Bepaalde types bieden premium streamingtechnologie, maar allen bieden ze toonaangevende prestaties en een prachtig industrieel ontwerp. Het assortiment is ontworpen om de kwaliteit van een toonaangevend hifi-systeem te combineren met de eenvoud waar de meeste luisteraars naar verlangen. 

Eenvoudig aansluiten.

De techniek die achter geavanceerde Hi-Fi apparatuur zit is complexer dan de meeste mensen vermoeden. Het is dan ook een kunst om dit alles naar de gebruiker zo eenvoudig mogelijk over te brengen. De Roksan Atessa serie is hier wonderwel in geslaagd. De toestellen zien er uitermate strak en eenvoudig uit maar beschikken over de beste technologie die er op dit moment bestaat. Kom het minimalistische design ontdekken terwijl je verbaast zal staan over de geluidskwaliteit.

Bediening met één druk op de knop

Minimalistische bedieningsknop biedt één contactpunt voor zowel volume als bronselectie. De intuïtieve draaiknop geeft je tevens feedback via de minimalistische display op het frontpaneel.

Breed scala aan ingangen

Dankzij een breed scala aan digitale en analoge verbindingen, waaronder Bluetooth®, kunt u audio van hoge kwaliteit beluisteren van de diverse aangesloten bronnen. Ook een phono input is aanwezig.

Alles-in-één plug-and-play-pakket

De versterker is erg logisch opgebouwd en dus ook heel eenvoudig om in te stellen en aan te sluiten. Denk je toch dat het je petje te boven gaat dan zijn wij er uiteraard om je te helpen.

Perfect gesynchroniseerd

De Atessa streaming AMP beschikt over de BluOS applicatie om het toestel in te stellen. Dankzij dit platform kan je de Roksan versterker perfect combineren met Bluesound producten.

BluOS™ Premium Multi-Room Audio Technologie

De ingebouwde BluOS premium multi-room audiotechnologie in de Attessa Streaming Amplifier ondersteunt 20+ streamingdiensten en kan tot 64 zones streamen, allemaal te bedienen via je smartphone.

Webshop Roksan