Samsung

Iedereen kent Samsung. De laatste 10 jaar vooral door hun QLED Tv’s. Sinds enkele jaren pakken ze ook uit met hun Lifestyle assortiment zoals de Serif, de Frame en de Sero. Sinds kort biedt Samsung ook QD-OLED aan. Een mix tussen QLED en OLED wat toch wel een fantastisch resultaat oplevert. Meer weten? Kom deze ervaren bij ons in de winkel. 

Samsung QLED

Samsung’s Quantum Dot-technologie combineert een enorm helder beeld met natuurlijke en intense kleuren. QLED TV’s zijn de eerste TV’s met een gecertificeerd 100% kleurvolume. Zo zie je in een prachtige zonsondergang op zee nog steeds de blauwe tinten in het donkere zeewater.

Samsung NEO QLed

Samsung is als gevestigde TV producent steeds op zoek naar de perfecte beeldkwaliteit. Met hun QLED toestellen tilden ze enkele jaren geleden de LCD beeldkwaliteit naar ongekende hoogten. Bijna perfect zwart en een sterke helderheid maken dat je deze TV’s overal kan inzetten. Op vlak van het SMART platform moet Samsung van niemand lessen krijgen. Zij zetten al jaren de toon op dit vlak.

Samsung QD-oled

Samsung herlanceert hun Oled series. Het heeft een tijdje geduurd maar je ziet nu wel dat ze hun zaakjes op orde hebben. Samsung combineert hun Q-Led Quantum Dots met de OLED technologie waardoor ze diepe kleuren bekomen maar ook de grote helderheid die kenmerkend is voor Q-Led. De razendsnelle processor zorgt voor perfecte beeldverwerking. De TV levert bovendien goed geluid dankzij de Dolby Atmos technologie.

samsung the frame

Toen Samsung ons enkele jaren geleden ‘The Frame’ voorstelden wisten we direct dat het een schot in de roos zou zijn. Ondertussen geniet ook ‘The Frame’ van een QLed scherm en is dit tevens het goedkoopste toestel met een ONE Connect box. Hierdoor loopt er slechts één dunne kabel naar het scherm. De opstelmogelijkheden vergroten hierdoor aanzienlijk. Ook ‘The Frame’ is voorzien van alle SMART functies en kan bovendien genieten van uitgebreide fotopresentatie mogelijkheden. The Frame wordt standaard geleverd met een muurbeugel.  

frame2024

onze favoriete tv merken

Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact