Samsung

Klik op het product of scroll door om meer info te zien

Samsung QD-OLED

Samsung herlanceert hun Oled series. Het heeft een tijdje geduurd maar je ziet nu wel dat ze hun zaakjes op orde hebben. Samsung combineert hun Q-Led Quantum Dots met de OLED technologie waardoor ze diepe kleuren bekomen maar ook de grote helderheid die kenmerkend is voor Q-Led. De razendsnelle processor zorgt voor perfecte beeldverwerking. De TV levert bovendien goed geluid dankzij de Dolby Atmos technologie.

Samsung Neo QLED 4K

Samsung is als gevestigde TV producent steeds op zoek naar de perfecte beeldkwaliteit. Met hun QLED toestellen tilden ze enkele jaren geleden de LCD beeldkwaliteit naar ongekende hoogten. Bijna perfect zwart en een sterke helderheid maken dat je deze TV’s overal kan inzetten. Op vlak van het SMART platform moet Samsung van niemand lessen krijgen. Zij zetten al jaren de toon op dit vlak.

Samsung NEO QLED 8K

Hoe maak je het beste nog beter? Verhoog de schermresolutie en neem de randen weg. Zo krijg je een TV met 8K resolutie (32 miljoen pixels). Het randloze design geeft de TV een erg speciale uitstraling waardoor het toestel volledig opgaat in de omgeving. Bijna perfect zwart en een sterke helderheid maken dat je deze TV’s overal kan inzetten. Op vlak van het SMART platform moet Sansung van niemand lessen krijgen. Zij zetten al jaren de toon op dit vlak.

Samsung The Frame

Toen Samsung ons enkele jaren geleden ‘The Frame’ voorstelden wisten we direct dat het een schot in de roos zou zijn. Ondertussen geniet ook ‘The Frame’ van een QLed scherm en is dit tevens het goedkoopste toestel met een ONE Connect box. Hierdoor loopt er slechts één dunne kabel naar het scherm. De opstelmogelijkheden vergroten hierdoor aanzienlijk. Ook ‘The Frame’ is voorzien van alle SMART functies en kan bovendien genieten van uitgebreide fotopresentatie mogelijkheden. The Frame wordt standaard geleverd met een muurbeugel.  

Samsung The Serif

Je TV opstellen in het midden van je woning zonder dat het toestel al te dominant wordt. Samsung bedacht hiervoor ‘The Serif’. Dit elegante toestel is zowel aan de voor- als de achterzijde perfect afgewerkt. Het toestel kan op een kast worden geplaatst maar ook de pootjes zijn meegeleverd. Ook de Serif beschikt over een Qled paneel en de nieuwste SMART technologie.

Webshop Samsung

Bekijk ook