project Sint-denijs (itineris)

itineris gent

Projectiescherm met goede projector & geluidsysteem met omroepmogelijkheden voor nieuw kantoor te Gent

Vraag

Binnenkort verhuizen we ons bedrijf naar een nieuwe locatie, op dit moment zitten we op twee sites en dit brengen we nu naar één grote locatie. We hebben een projectiescherm nodig met een goede projector, een geluid systeem met omroepmogelijkheden (drie microfoons). Ook mochten we prijs opmaken voor 14 monitoren gaande van 43 tot 75 inch. Al deze toestellen moesten ook worden opgehangen, één 65 inch toestel moest ook compleet dwars op de muur kunnen hangen.

Uitwerking

Aangezien we hier te maken hebben met een bedrijf dat een interne IT afdeling heeft waren alle voorzieningen na afspraak met de werfleider op de juiste plaatsen voorzien. Deze werf was ook voor ons een uitdaging omdat alles op zeer korte termijn diende te worden geplaatst en dit terwijl er op die momenten nog door tal van andere partijen werd gewerkt. 

Opmerking

In dit bedrijf werken op dit moment ruim 160 mensen die allen gebruik maken van de diverse schermen. Eenvoudige bediening was dus belangrijk. Gelukkig konden we de professionele Sony monitoren instellen dat ze bij inkomend signaal automatisch aangaan en op de juiste bron gaan staan. Een mooi project zoals we er nog willen doen.

nog meer realisaties..
Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact