project Stekene

Project te stekene

Muziekinstallatie voor nieuwbouwwoning te Stekene

Vraag

We hebben net een nieuwbouw gezet in Stekene, we zouden daar nu ook graag muziek in hebben. De elektricien heeft “alle” leidingen voorzien.

Uitwerking

Als we pas laat in een project worden is het niet altijd evident om alle eisen van de klant te vervullen. In dit geval liepen we tegen een aantal beperkingen aan. De elektricien had goed bedoeld een aantal luidsprekerleidingen voorzien op tal van plaatsen doorheen de woning. Een aantal zaten zeker goed er waren er echter ook een aantal die we liever op andere plaatsen hadden gezien. We hebben overal met opbouwluidsprekers van Kef gewerkt, in dit geval de T series in witte kleur. Deze extreem platte luidsprekers laten zich mooi integreren in dit moderne interieur. In de bar / garage is met inbouw luidsprekers gewerkt.

De sturing is voorzien door een aantal Sonos Connect Amp’s. Deze versterkers laten zich mooi wegwerken en geven de klant een aangenamer gebruikerservaring.

Opmerking

Heel dikwijls merken we dat de elektricien door de klant wordt gevraagd om de nodige voorbereidingen te doen naar voorziening van beeld en klank in woningen. Helaas stellen we regelmatig vast dat de zaken beter anders waren gedaan. Dus zie ons als een aanvulling op de elektricien en profiteer van onze jarenlange expertise op vlak van beeld en geluid in uw woning. Alleen zo halen we de perfectie waar we samen met u naar willen streven.

nog meer realisaties..
Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact