project Sint-niklaas (colifac)

Colifac te Sint-Niklaas

Omroepfunctie & nieuwe geluidsinstallatie voor renovatie van grote meubelzaak

Vraag

We gaan onze meubelzaak Colifac renoveren. We beschikken nu over een gedateerd muziek en omroep systeem dat dient te worden vervangen. Het geluid is nu ook niet goed verdeeld waardoor het op sommige plaatsen te hard klinkt en op andere plaatsen is het dan weer nauwelijks hoorbaar. We willen ook vanaf 8 plaatsen een omroepfunctie hebben.

Uitwerking

Na samen met de klant en de elektricien de plannen te hebben overlopen zijn de diverse punten aangeduid waar we voor een goede klank spreiding luidsprekers dienen te voorzien.

Gezien de oppervlakte van Meubelen Colifac kwamen we op een totaal van 105 luidsprekers die we volgens de wensen van de klant zoveel als mogelijk aan het zicht moesten onttrekken. De uitstekende samenwerking met de elektricien kwam hier goed van pas, zeker aangezien zijn hier dagelijks aanwezig waren.

We gebruiken voor dit systeem twee 100 volt versterkers. Dit maakt dat de bekabeling eenvoudig blijft en ook de kosten laag blijven. Door als eerste versterker een mengversterker te gebruiken met voldoende microfoon ingangen was ook deze vraag gedekt.

Het gehele systeem is gefaseerd opgebouwd samen met de evolutie in de verbouwing.

Meubelen Colifac is mede door de renovatie maar ook door de goede geluidskwaliteit een erg aangename winkel om te vertoeven. 

nog meer realisaties..
Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact