project deurle

Nieuwbouw designwoning te Deurle

Volledige totaaluitrusting qua beeld & klank voor moderne nieuwbouw te Deurle

Vraag:

We gaan een woning bouwen in Deurle. Het gaat over een grote villa met zeer groot ondergronds gedeelte en twee verdiepingen. We willen voorlopig al in zestien ruimte’s muziek (in een later stadium komt de tuin erbij) en in zes ruimte’s TV. We willen in elke ruimte elke beeldbron kunnen bekijken en naadloos switchen tussen kamers. We wensen een eenvoudige bediening en ook de wifi moet perfect zijn van in de kelder tot op de bovenste verdieping.

Uitwerking:

De klant contacteerde ons op het moment dat de ruwbouw zo goed als klaar was. Eens de elektricien was aangeduid is er heel regelmatig overleg geweest met de interieurarchitect en alle andere betrokken partijen, soms individueel maar ook via de werfvergaderingen.

Een erg belangrijk punt in het hele project was de esthetiek van het geheel. Hierdoor is er bijvoorbeeld in de ontvangsthal geopteerd voor totaal onzichtbare luidsprekers die werden bepleisterd en overschilderd. Ook op de andere plaatsen is er zoveel mogelijk gelet op de onzichtbaarheid van de luidsprekers.

In het salon is een performant surroundsysteem voorzien met frontaal ook onzichtbare luidsprekers ingewerkt in het plafond. De 65inch Oled TV van Loewe is door mij gemodificeerd zodat deze als centerluidspreker kan worden gebruikt. Achteraan is voor luidsprekers van KEF CI200QS geopteerd. Het geheel geeft een vol geluid en een echte cinemabeleving.

Gezien de omvang en de stuctuur van het gebouw hebben we in totaal elf roaming access points van Alcatel-Lucent geplaatst voor een perfecte wifi dekking eender waar je in de woning gaat.

Mede dankzij de uitstekende samenwerking met Elektro Dhaenens en de andere aannemers is dit uitdagende project tot een mooi resultaat gekomen waar iedereen fier op kan en mag zijn.

Interieurarchitect:

Elektricien:

Interieur:

nog meer realisaties..
Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact