project brasschaat

Renovatie project te brasschaat

TV & klank installaties met surround sound in Brasschaat

Vraag

We gaan terug bouwen en zouden terug beeld & klank door u willen laten voorzien. De woning is compacter dan onze vorige maar we willen toch op vier plaatsen TV en ook op vier plaatsen muziek waarvan in het salon surround wenselijk is. De bediening moet eenvoudig en uniform zijn voor de hele woning. We zouden ook graag hebben dat jij zorgt voor het draadloze netwerk. 

Uitwerking

In dit project zijn we reeds betrokken nog voor de eerste steen is gelegd. Een kleine twee jaar voor de uiteindelijke oplevering zijn we dus met de architect, de elektricien en de klant rond tafel gaan zitten. Al snel werd duidelijk dat we alle randapparaten (digicorders, Apple Tv enz..) centraal gingen zetten. Een degelijke HDMI matrix biedt hier de oplossing. Voor het salon wenste de klant een goede surround oplossing en viel de keuze op een NAD suroundversterker. Aangezien hierin ook Bluesound is geïntegreerd viel de keuze voor de rest van de woning ook op Bluesound. De bediening is in iedere ruimte identiek en gebeurt met afstandsbedieningen Control 4. Hierbij hoort tevens een APP voor de smartphone’s zodat ook die alles kunnen bedienen. Alle inbouwluidsprekers zijn van KEF en zijn discreet in het plafond verwerkt.

De keuze voor de tv’s viel op Loewe, dit omwille van de uitstekende beeld en klankkwaliteit alsook het design. Het toestel in de master bedroom is opgehangen aan het plafond.

Betreffende het netwerk plaatsten we 4 indoor roaming acces points en eentje voor buiten. We plaatsten in de patchkast ook een 24 poorts POE+ netwerkswitch alsook een professionele router. Hierdoor zijn we zeker van eer perfect netwerk en kan de klant overal van hoge snelheden genieten.

We leverden ook een espressomachine van Jura samen met koffie van ons eigen label Koffiegenot. 

Opmerking

Architect
Kurt Wallaeys
Elektricien
Noppe
Interieur
Vimmo

Door de uitstekende samenwerking met zowel de architect, de elektricien, de mensen van het maatwerk maar ook de klant zelf was dit een opdracht die we met heel veel plezier hebben afgewerkt. Het is tevens voor ons erg leuk dat een klant twee woningen door ons laat doen.

nog meer realisaties..
Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact