project koewacht

Nieuwbouw designwoning te Koewacht

TV & klank installatie in Koewacht (NL)

Vraag:

We gaan een woning bouwen in Koewacht. De woning heeft een modern uitzicht dat ook binnen doorgetrokken wordt. We wensen een grote TV die toch niet te zeer opvalt. Graag willen we ook goed geluid in meerdere ruimte’s in de woning die liefst onafhankelijk van elkaar bedienbaar zijn. Het moet goed zijn maar het budget is niet eindeloos. 

Uitwerking:

De klant contacteerde ons nog voor de eerste steen was gelegd. Dat hebben we het liefste. Na een aantal zaken te demonstreren in de winkel wisten we al snel welke richting we uitgingen.

De TV zou op een grote muur komen en moest zo vlak mogelijk zijn. De LG Gallery serie kwam hier als beste naar voor. De apparaten in het salon kwamen bij de TV te staan. De overige apparaten (zoneversterkers van Sonos) kwamen in de technische ruimte te staan.  

Het TV geluid komt via de ARC van Sonos samen met een subwoofer van Sonos zorgt dit voor een bijna cinema beleving.

Dankzij het goede overleg met zowel de klant als de elektricien lag alle bekabeling precies op de juiste plaats.

Er is met inbouwluidsprekers gewerkt die in de betonplaat zitten. Voor de plaat is gegoten was het dus van belang dat de backboxen op de juiste plaatsen waren voorzien. Ook hier is dus goed overleggen van cruciaal belang.

nog meer realisaties..
Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact