project te breda

Nieuwbouwwoning in de regio breda (nl)

TV & Klank levering en installatie

Vraag:

We verhuizen binnen een kleine twee jaar naar de regio Breda om dichter bij de kinderen te wonen. Het is een moderne nieuwbouwwoning en aangezien we al langer klant zijn vroegen we ons af of je ook tot daar komt? Indien ja wil je dan samen met ons de plannen bekijken en ons adviseren om in een aantal ruimte’s over beeld & muziek te beschikken.

Uitwerking:

Zoals hierboven al geschreven zijn we al vrij snel betrokken in dit project. Hierdoor konden we de backboxen perfect in de betonplaat voorzien. Deze backboxen zorgen voor een betere klank van de inbouwluidsprekers.

Even is getwijfeld over de afmeting van de TV voor het salon.  Uiteindelijk is de keuze gevallen op een 77 inch Oled scherm uit de topserie van Samsung. Dit mede omdat het scherm slechts 11mm dik (of moeten we hier zeggen dun) is. Dit extreem vlakke toestel komt hierdoor erg mooi uit op deze wand. 

In totaal zijn er 4 TV’s voorzien die allen werken op de app van Delta TV.

In het salon is er surround voorzien. We gebruiken een NAD T758V3i surroundversterker die ook over Bluesound beschikt.

Voor het bureau en de keuken gebruiken we Bluesound Powernode’s en voor het overdekte terras worden er twee Bluesound Pulse M speakers gebruikt. Zo is er overal muziek en blijft de bediening uniform.

De bediening van de TV en het audiosysteem in het salon gebeurt via een afstandsbediening van Control 4. Hierdoor is de bediening erg eenvoudig ook voor mensen die helemaal niet technisch zijn.

Er is in de keuken een monitor voorzien om de beveiligingscamera’s te kunnen bekijken. Hier hebben we gezorgd voor een kwalitatief degelijke monitor en deze verwerkt in een op maat gemaakt kader. Ook het lakwerk is door ons voorzien. Kwestie van de dingen mooi en sober te houden.

In de stijlvolle keuken komt het Jura espressoapparaat goed tot zijn recht en kan er worden genoten van heerlijk gezette koffie.


nog meer realisaties..
Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact