project kortrijk

Renovatie herenhuis in de regio Kortrijk

TV, Klank & Internet: levering en installatie

Vraag:

Een statige woning die al generaties in de familie is, wordt gerenoveerd. De eigenaar wenst in een aantal ruimtes over muziek te beschikken. In het salon moet er ook een TV worden voorzien. We dienen te letten op de afwerking en het ‘onzichtbaar’ maken van technieken. Aangezien de klant een liefhebber is van klassieke muziek kwam de vraag voor een kwalitatief goede muziekinstallatie in het salon. Doorheen de hele woning en in de tuin moet een performant wifi netwerk voorzien worden.

Uitwerking:

Via de interieurarchitect kwamen we in contact met de klant. Na een goed gesprek voelde ik vrij goed aan wat de klant wenste. De verdere uitwerking en de keuze van materialen verliep vrij vlot. 

De inbouw luidsprekers leverden we van KEF, de versterkers van NAD.

Voor het salon viel de keuze op de Monitor Audio Platinum PL200. De aansturing is met een NAD M33 waarop de via een HUB de platenspeler draadloos kunnen koppelen.

De TV zit netjes verwerkt in een nis en op een beugel van Future Automation. Hierdoor kan in beide delen van de ruimte worden gekeken.

Het netwerk is uitgewerkt met Unifi waarbij de accesspoints aan het oog zijn onttrokken. 

Alle technieken zijn in de technische ruimte in de kelder geplaatst. Zo is ook service voor ons gemakkelijk en staan er nergens apparaten in de weg.

De goede samenwerking met de interieur architect, de mensen die het interieur hebben gemaakt en de elektricien heeft ook hier weer tot een prachtig resultaat geleid.

 
nog meer realisaties..
Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact