blogpost - Loewe radio.frequency

Loewe radio.frequency

Jubileumgeluidswonder: met zijn geselecteerde materialen, zoals de speciaal door Loewe ontwikkelde akoestische stof, biedt de DAB+ radio een tijdloze designtaal. Met zijn natuurlijke eikenhouten inleg zorgt de natuurlijke structuur van het hout voor een uniek design. Voor een kristalheldere, volle geluidservaring met een totaal muziekvermogen van 28 watt. Dankzij de geïntegreerde wek- en sluimerfunctie is de radio ideaal te gebruiken als handige wekker.

100 jaar Loewe. 100 jaar Radiofrequentie.

Ter gelegenheid van de oprichting van Radio Frequenz GmbH in Berlijn door de twee gebroeders Loewe en als herinnering aan de wortels van het bedrijf in de ontwikkeling van radio-televisietechnologie, biedt de Loewe radio.frequency de modernste technologie en eenvoudige bediening in de kleinste ruimte.

Eenvoudig te bedienen met 2,6″ LCD-scherm.
Het contrastrijke 2,6″ LCD-scherm maakt een eenvoudig gebruik van de radio mogelijk en toont alle relevante instellingen. Alles in één oogopslag: tijd, radiostation en ingevoerde instellingen.
 
Uniek ontwerp voor elke radio met natuurlijke eikenhouten inleg.

Geperfectioneerd voor designliefhebbers met geselecteerde materialen zoals de door Loewe ontwikkelde akoestische stof in basaltgrijs en natuurlijke houtinlegstukken van Canadees eikenhout. Elke radiofrequentie is een uniek product van zichzelf met de natuurlijke houtinleg.

Gemakkelijke bediening overal. Met maximaal 14 uur speeltijd.
Draagbaar, licht en robuust: de Loewe radio.frequency biedt u altijd en overal maximaal bedieningscomfort met maximaal 14 uur speeltijd.
 
Onafhankelijk audiogenot met vol geluid van 28 watt.
State-of-the-art technologie met DAB+, Bluetooth 5.0, USB-C-oplaadfunctie en lithiumbatterij gecombineerd met de eenvoudigste bediening, praktische draagbaarheid en verrassend vol geluid van 28 watt met 2 actieve drivers – voor onafhankelijk radiogenot, altijd en overal.

Muziekvermogen (W)

28

 

 

Max. Frequentie (Hz)

22000

 

 

Min. frequentie (Hz)

60

 

 

Bluetooth-versie

V5.0

Alarmfunctie
Bluetooth muziekspeler
DAB
DAB+
Display dimbaar
FM
Favorietenlijst
Media afspelen via USB aansluiting
Standby functie
Timer

B x H x D

21,1cm x 13,2cm x 6,8cm

Met zijn natuurlijke eikenhouten inleg zorgt de natuurlijke structuur van het hout voor een uniek design. 

Blog posts / laatste nieuwtjes

Gineos

Kleine actieve luidsprekers inbouwen in muur of plafond? Dat kan nu met de Gineos One

OSKAR

Ergert u zich ook aan moeilijk verstaanbare dialogen en veel te luide achtergrondgeluiden wanneer u gezellig tv kijkt? Misschien klagen zelfs familieleden, vrienden of buren vaak dat het volume van de TV te hoog is en daardoor storend?

Loewe radio.frequency

Jubileumgeluidswonder: met zijn geselecteerde materialen, zoals de speciaal door Loewe ontwikkelde akoestische stof, biedt de DAB+ radio een tijdloze designtaal. 

Proefpakket koffiegenot

Kan je niet kiezen? Probeer dan zeker ons proefpakket van koffiegenot.

6x250gr

Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact