blogpost - koffiepakket koffiegenot

proefpakket koffiegenot

Kan je moeilijk kiezen? 

Probeer dan zeker eens ons proefpakket van Koffiegenot met oa. Mexico, Ethiopia, Il Presto, Maragogype, Brazil Cerrado en Java D’oro

6 x 250gr in hersluitbare zakken.

Als geschenkje? We pakken het met plezier in voor jou. 

€50 voor het volledige pakket, je hebt in totaal 1,5kg

Koffiegenot Brazil Cerrado

Een kwaliteitsvolle Koffie met buitengewone zoete aroma’s, een intense geur, een milde zuurgraad en een krachtige smaak. 

Koffiegenot Mexico Bio

Een 100% Arabica, single origin. Medium gebrand, goede body, zacht en geurig met citrusachtige aciditeit. Een vleugje rozen en honing en een delicaat aroma.

Koffiegenot Java D’oro

Onze Java D’oro houseblend heeft een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding en overstijgd de gemiddelde koffies een heel eind. De aanwezigheid van Braziliaanse bonen geven deze blend zijn sterke body terwijl de Guatemala zorgt voor een aangename zoetheid en een citrus aciditeit.De Nicaragua voegt ook zoetheid toe gecombineerd met een kruidige toets, als laatste geeft de Cameroun een erg uitgebalanceerde fruitsmaak mee met de nodige aciditeit en zorgt voor een heerlijke afdronk.
Onze Java D’oro is beslist een aanrader.

Koffiegenot Maragogype

Maragogype is een Arabica boon oorspronkelijk ontdekt in Bahia, Brazilië en wordt erkend door zijn zeer grote boon “The Elephant Bean”

Single Origin Koffie

Gladde en zachte smaken:
Medium-bodied met lichte toetsen van karamel en honing

Koffiegenot Ethiopia

Geurig en kruidig. Noten van mandarijn en bessen. Diepe tonen van noten en een beetje chocolade

Koffiegenot Il Presto

Bitterzoete uitgebalanceerde topkoffie, neigend naar de zoetere kant maar met behoud van de zuurgraad in het kopje. Hints van chocolade en noten. 

 

Blog posts / laatste nieuwtjes

Gineos

Kleine actieve luidsprekers inbouwen in muur of plafond? Dat kan nu met de Gineos One

OSKAR

Ergert u zich ook aan moeilijk verstaanbare dialogen en veel te luide achtergrondgeluiden wanneer u gezellig tv kijkt? Misschien klagen zelfs familieleden, vrienden of buren vaak dat het volume van de TV te hoog is en daardoor storend?

Loewe radio.frequency

Jubileumgeluidswonder: met zijn geselecteerde materialen, zoals de speciaal door Loewe ontwikkelde akoestische stof, biedt de DAB+ radio een tijdloze designtaal. 

Proefpakket koffiegenot

Kan je niet kiezen? Probeer dan zeker ons proefpakket van koffiegenot.

6x250gr

Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact