hoe gaan we te werk?

stap 1. Wat zijn je wensen?

Alles begint bij dromen en wensen. Door aandachtig te luisteren kunnen we met onze productkennis al snel aanvoelen wat je wil. Zo kunnen we je wensen omzetten in tastbare voorbeelden. 

stap 2. We laten zien wat mogelijk is

Duizend woorden vervallen in het niets als je de producten ook effectief kan zien en horen. Een demo hoort er dus zeker bij. De meeste producten die we aanbieden staan dan ook demonstratieklaar opgesteld.

Stap 3. Je ontvangt een passende offerte

We weten wat je wil, je hebt een uitvoerige demo gekregen en dan wil je ook graag weten wat al dat moois gaat kosten. We maken een gedetailleerde offerte voor je op. Zo is alles duidelijk en sluiten we verassingen uit.

Stap 4. Tijd om plannen op te maken

Als de posities bepaald zijn gaan we aan de slag om alles uit te schrijven zodat je elektricien precies weet waar de bekabeling dient te worden voorzien. We doen ook werfopvolging zodat er niets over het hoofd wordt gezien.

nieuwbouw en renovatieprojecten beeld en klank
Wifi installatie Patrick Verheeken

Stap 5. We ontzorgen je door een vlotte installatie

Als de woning bijna is afgewerkt komen we onze materialen installeren. Dit doen we heel zorgvuldig zodat alles perfect wordt afgewerkt. Verpakkingen en ander afval nemen we uiteraard mee.

Stap 6. we tonen hoe alles werkt

Eenvoudige bediening is ons handelsmerk. Desalniettemin komen we graag bij je langs en nemen we uitgebreid de tijd om je de werking van je nieuwe apparaten te leren kennen.

Control 4 afstandsbediening
Marlene Laureys

stap 7. we zijn er voor u

Je woont al even in je huis en zit toch nog met vragen. Weet dan dat we er zijn voor jou. Of het nu gaat over een espressomachine of over je bioscoopruimte. Mocht er onverhoopt toch iets defect gaan dan zorgen we voor een goede opvolging tot het probleem is verholpen.

Verheeken bV

We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.

Openingsuren
Contact