Wij sourcen, branden en brouwen uitzonderlijke koffies. Uitgebracht in 11 series en verkregen via langdurige partnerschappen, willen we de ongelooflijke verscheidenheid aan specialty coffee laten zien. In onze Brusselse cafés stellen we industrienormen voor koffiekwaliteit en gastvrijheid.
Elk heeft een eigen smaakprofiel – van groot en gedurfd tot helder en sappig – en krijgt 4 microlot releases per jaar. Samen bieden de series een gemengd assortiment in smaak en herkomst en bieden ze begeleiding aan onze trouwe klanten. Elke serie heeft een unieke grafische identiteit en is vernoemd naar een popcultuuricoon waar we van houden.
In de loop der jaren hebben we langetermijnrelaties opgebouwd met partners over de hele wereld. We kopen en genieten jaar na jaar van hun koffie, wat een duurzame, positieve impact creëert. We vullen onze vaste jaarlijkse releases aan met seizoensgebonden nieuwe vondsten.
Wij profileren roasts voor schone, expressieve smaken die het inherente aromatische potentieel benadrukken. Tijdens het branden van de productie worden belangrijke parameters automatisch bijgehouden en volgt elke batch een strikt QC-proces. Alle koffies worden gebrand op onze Loring S35, wat zorgt voor ongelooflijke smaakhelderheid en superieure consistentie.
We werken graag samen met innovatieve cafés en restaurants in heel Europa. We benaderen onze groothandelsrelaties op een hypergepersonaliseerde, menselijke manier en bieden advies, training en apparatuur waar nodig.
We zijn aanwezig op tal van sociale media platformen. Dus volg ons op Facebook of Instagram en ontdek ons YouTube kanaal.