Sint-Gillisstraat 22, 9170 De Klinge -
03 770 73 48 - We zijn vandaag open.

Winkel Beeld, Klank & Koffie Verheeken te De Klinge, Sint-Gillis-Waas

Audiovisuele dromen…

Al van kindsbeen af was het Patrick’s droom om TV-technieker te worden. In 1988 werd die droom werkelijkheid in de vorm van een piepkleine winkel van 15 m2. Twee jaar later verhuisden we naar onze huidige locatie. Meerdere verbouwingen later ziet de winkel eruit zoals je hem op de foto’s hierboven kan bekijken.

Waar vind je de winkel van Beeld & Klank Verheeken?

Je vindt ons in de Sint-Gillisstraat 22, 9170 De Klinge. Onze hedendaagse winkel geeft je als klant in een gezellige en ontspannen sfeer een breed overzicht van de producten en merken die we aanbieden. Deze zijn allen zorgvuldig uitgekozen met steeds kwaliteit als belangrijkste uitgangspunt. We trekken deze lijn graag door in alles wat we verkopen en doen. Zo hebben zowel Patrick als Marlène een opleiding tot barista (koffiekenner) gevolgd want louter koffie verkopen kan wellicht iedereen. Echter en alleen met kennis van zake is het mogelijk om een product te leveren dat perfect bij de wensen van de klant aansluit.

30 ervaring binnen handbereik!

Met onze technische achtergrond en onuitputtelijke drang om nieuwe zaken te ontdekken is het dan ook niet verwonderlijk dat we reeds sinds 2005 met streaming van muziek bezig zijn. Vandaag de dag is dit een goede keuze gebleken want hierdoor hebben we in deze materie een ruime voorsprong in kennis ten opzichte van de meeste van onze collega’s. Ook volgen we frequent opleidingen om mee te zijn met de allernieuwste ontwikkelingen op audiovisueel vlak. Laat je dus gerust door ons begeleiden in jouw projecten, wij zorgen ervoor dat je op jouw twee oren kan slapen.

Wanneer is de winkel van Beeld & Klank Verheeken open?

Dinsdag – vrijdag: 9.30 – 12.00 uur & 13.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 18.00 uur
Zondag & maandag: gesloten