Realisaties Beeld en Klank

Klank, beeld & Wi-Fi installatie in renovatieproject

Project te Vlaams Brabant

In deze mooie renovatie mochten we zorgen voor beeld, klank, wi-fi en zelfs de koffie. Mede door onze vroege betrokkenheid door de architect en de goede samenwerking met de elektricien hebben we hier een mooi project kunnen opleveren. De 77inch Oled TV in combinatie met de Monitor-Audio luidsprekers komen tevens perfect tot hun recht.

Klank & beeld installatie in nieuwbouw woning

Project te Koewacht

Ook in dit project zijn we al vrij vroeg betrokken geweest. Zo kon de elektricien alle leidingen voor ons voorzien. Dat maakt onze installatietijd korter waardoor ook de kosten lager komen te liggen. We plaatsten een 77inch LG Oled scherm met Sonos ARC. De andere ruimte’s zijn voorzien van Kef inbouwluidsprekers en Sonos AMP’s. 

 Klank & beeld installatie in nieuwbouw woning

Project te Drongen

In dit project zijn we betrokken vanaf de ruwbouwfase, het was tevens de tweede keer dat we konden samenwerken met Elektro Dhaenens en Devaere interieur. Door de goede samenwerking op de vorige werf wisten was dit terug een aangename samenwerking zou worden. De keuze voor de tv’s viel op Loewe, dit omwille van de uitstekende beeld en klankkwaliteit alsook het design.

Installeren van diverse monitors, projectie en audio in nieuw kantoorgebouw.

Itineris Gent

Aangezien we hier te maken hebben met een bedrijf dat een interne IT afdeling heeft waren alle voorzieningen na afspraak met de werfleider op de juiste plaatsen voorzien. Deze werf was ook voor ons een uitdaging omdat alles op zeer korte termijn diende te worden geplaatst en dit terwijl er op die momenten nog door tal van andere partijen werd gewerkt.

Klank & beeld installatie in nieuwbouw woning

Project te Zwijndrecht

Als we pas laat in een project worden is het niet altijd evident om alle eisen van de klant te vervullen. In dit geval hadden we geluk dat er effectief op redelijk veel (juiste) plaatsen netspanning was voorzien. De klant verwachte een vrij hoge kwaliteit zowel op vlak van beeldweergave als geluidsweergave. We opteerden voor een combinatie van NAD, Bluesound en Kef.

Voorzien van een geluidsinstallatie in meubelzaak.

Colifac te Sint-Niklaas

Na samen met de klant en de elektricien de plannen te hebben overlopen zijn de diverse punten aangeduid waar we voor een goede klank spreiding luidsprekers dienen te voorzien.

Klank & beeld installatie in nieuwbouw woning

Renovatieproject te Brasschaat

In dit project zijn we reeds betrokken nog voor de eerste steen is gelegd. Een kleine twee jaar voor de uiteindelijke oplevering zijn we dus met de architect, de elektricien en de klant rond tafel gaan zitten.

Klank & beeld installatie in renovatie woning

Renovatie Project te Hamme

Ik ben voor het eerste gesprek even ter plaatse bij de klant gegaan. Al snel was duidelijk wat de wensen waren. Home-Cinema in het salon, goed geluid in de eetkamer, bureau, keuken, badkamer en op het terras. En vooral eenvoudig te bedienen!

Klank & beeld installatie in nieuwbouw woning

Project te Stekene

Als we pas laat in een project worden is het niet altijd evident om alle eisen van de klant te vervullen. In dit geval liepen we tegen een aantal beperkingen aan. De elektricien had goed bedoeld een aantal luidsprekerleidingen voorzien op tal van plaatsen doorheen de woning. Een aantal zaten zeker goed er waren er echter ook een aantal die we liever op andere plaatsen hadden gezien.  

Klank & beeld installatie in nieuwbouw woning

Project te Deurle

De klant contacteerde ons op het moment dat de ruwbouw zo goed als klaar was. Eens de elektricien was aangeduid is er heel regelmatig overleg geweest met de interieurarchitect en alle andere betrokken partijen, soms individueel maar ook via de werfvergaderingen.