NAD C338

De C 338 voegt een groot geluid toe aan je favoriete muziekbronnen en biedt ongelooflijke flexibiliteit voor elk stereosysteem. Met Spotify Connect ®, Bluetooth® en ingebouwde Chromecast ® is de C338 een echte alleskunner. Voeg een draaitafel toe met behulp van de phono-invoer en ervaar de warmte van vinylcollecties met het kamervullende geluid van NAD’s HybridDigital ™ versterker technologie. De C338 is dan ook een versterker met een zeer goede prijs / kwaliteitverhouding.

NAD C368

De NAD C368 is de eerste versterker in het huidige assortiment met de beschikking over de MDC-Technologie. Door de MDC-Technologie kan je steeds je versterker upgraden. Met de optionele BluOS®-module kan de C 368 verbinding maken met je netwerk en worden bediend via een smartphone, tablet of desktop en draadloos verbinding maken met elk ander BluOS apparaat om een multiroom audiosysteem met hoge kwaliteit te creëren. Je kan ook direct verbinding maken met de C 368 via Bluetooth. Hierdoor kan je draadloos streamen vanaf elk Bluetooth-apparaat. Ben je een vinylfan? dan kan je ook een draaitafel toevoegen. Genieten van muziek was nog nooit zo eenvoudig. Een volledig moderne benadering van de versterking, de C 368 is de ultieme versterker voor het systeem van elke muziekliefhebber.

NAD C388

De C 388 hybride digitale DAC-versterker staat aan de top van zijn klasse in de wereld van betaalbare versterking. Dankzij het geavanceerde voorversterkercircuit geeft de C 388 bij alle volume-instellingen weinig ruis, zodat je zonder afleiding naar je muziek kunt luisteren. Een andere technologie die beschikbaar is voor de C 388 is de BluOS ™ module. Een streamingmodule waardoor je muziekbibliotheek draadloos kan worden weergegeven via je Wi-Fi-thuisnetwerk. Uiteraard worden door de BluOS module alle vooraanstaande streamingservices ondersteunt. De C388 beschikt over tal van ingangen. Zo vindt je vier digitale en drie analoge inputs terug. Hierdoor kan je zowat alle hedendaagse maar ook oudere apparaten aansluiten.

C399

Als het nieuwe vlaggenschip van NAD’s Classic serie geïntegreerde versterkers, tilt de C 399 HybridDigital DAC-versterker NAD’s toewijding aan duurzame waarde en sonische uitmuntendheid naar een geheel nieuw niveau.

De C 399 maakt gebruik van NAD’s Hypex HybridDigital nCore versterkerschakelingen, die tot nu toe alleen beschikbaar waren op versterkers van de Masters serie. Het digitale gedeelte is opgebouwd rond een 32-bit/384kHz ESS Sabre DAC, dezelfde chip die wordt gebruikt in NAD’s befaamde M10 en M33 Masters Serie versterkers.

De C 399 is de eerste versterker die is uitgerust met de nieuwste generatie MDC-technologie (Modular Design Construction) van NAD. Met MDC2 kunnen gebruikers optionele modules toevoegen die functies bieden als BluOS multi-room music streaming en Dirac Live room correction.

NAD C700

De manier waarop mensen muziek ontdekken en beleven is ingrijpend veranderd. De luisteraars van vandaag kunnen via het internet muziek streamen uit enorme catalogi, vaak met een betere geluidskwaliteit dan CD’s kunnen leveren. Draadloze multi-room audio laat luisteraars genieten van muziek in hun hele huis. De NAD C 700 BluOS Streaming-versterker is een compacte “voeg gewoon luidsprekers toe”-oplossing die alle mogelijkheden van het streaming-tijdperk omarmt en een state-of-the-art versterking biedt die u naar uw favoriete muzikale bestemming brengt.

NAD M10 v2

De NAD M10 V2 BluOS Streaming-versterker combineert een geavanceerde muziekstreamer en een krachtige 100-watt-per-kanaal versterker in één superstijlvol component. De M10 V2 is gemaakt voor de manier waarop mensen vandaag de dag naar muziek luisteren. De M10 V2 is gebaseerd op het veelgeprezen BluOS multi-room muziekplatform, dat geïntegreerde ondersteuning biedt voor tientallen streamingdiensten. U kunt alle muziek die u maar wilt in de wachtrij zetten met de intuïtieve BluOS app, en deze in prachtige high fidelity beluisteren via uw favoriete luidsprekers. De M10 V2 verbetert zijn bekroonde voorganger door de toevoeging van een afstandsbediening en nog betere versterkertechnologie.

NAD T758 V3i

De Pulse Flex is een baanbrekende tweeweg mono-luidspreker die het beste levert van zowel prestaties als draagbaarheid. Deze ultra- compacte luispreker zal de manier waarop je “personal hifi” denkt op zijn kop zetten.Of je er nu een paar in de hoeken van een grote kamer ophangt, er één op een boekenplank verstopt of meeneemt naar je terras, of hem in je tas gooit om mee te nemen naar een picknick, de Pulse Flex geeft je de échte flexibiliteit die je altijd al in een multi-room streaming systeem wilde hebben.

NAD T778

NAD’s referentie Audio Video Receiver (AVR) is een geavanceerde krachtpatser voor state of the art muziek en thuisbioscoop. De T778 beschikt over een ruim bemeten touch display waardoor de meeste functies ook op het toestel te bedienen zijn. Verder kan de versterker gebruikt worden met Dolby-Atmos en kan een calibratie met Dirac worden uitgevoerd. De T778 heeft net als vele andere toestellen van NAD BluOS ingebouwd. Het streamen van je favoriete muziek was hierdoor nooit eenvoudiger. De T778 is één van de weinige surroundversterkers die ook op muziekaal vlak echt zijn mannetje staat.

NAD M33

Met de NAD M33 zijn we in de Master Series van het merk beland. De M33 onderscheid zich van de andere versterkers door een compleet andere opbouw. Met de M33 toont NAD dat de liefde met klasse D versterking nog niet is bekoeld, zelfs integendeel. Daar waar de vorige versterkers gebruik maakten van nCore technologie is men nu overgestapt naar Eigentakt van Purifi. De in Denemarken ontwikkelde technologie komt mede van de hand van de Belg Bruno Putzeys. Hierdoor klinkt deze versterker compleet anders dan alle andere NAD’s. Het beschikbare vermogen van 200 watt per kanaal maakt dat ook de moeilijkere luidsprekers perfect aanstuurbaar zijn. De M33 beschikt ook over een geïntegreerd BluOS platform. Verder vinden we ook het grote touch screen terug en een hoofdtelefoonaansluiting op het front. 

DIRAC, maakt perfect nog beter!

Hoe werkt Dirac Woonkamercorrectie?

Of u nu de mobiele of desktop app gebruikt, Dirac Live biedt een duidelijke verbetering van uw audiosysteem door het analyseren van uw luidsprekers en de ruimte-akoestiek met behulp van een meetmicrofoon. De software gebruikt deze gegevens vervolgens om een akoestisch model van de luisteromgeving op te bouwen en de tekortkomingen op te sporen. Na een zorgvuldige analyse corrigeert Dirac Live zowel de timing als de amplitude van de kleurschakeringen in het geluid om een unieke, ongerepte luisterervaring te bieden.

. Mixed-Phase Room Correction technologie met Impulse Response CorrectionVerbeterde enscenering (lokalisatie van geluidsgebeurtenissen)

. Betere helderheid en verstaanbaarheid in muziek en zang

. Een diepere en strakkere bas die vrij is van resonanties in het hele luistergebied.

. Mogelijkheid om te uploaden en de aangepaste NAD-doelrespons te kiezen