Diensten

Diensten

Diensten is een nogal rekbaar begrip voor velen. Wij nemen dit echter heel serieus, het is uiteraard gemakkelijk een product te verkopen. Maar voor ons is het allerbelangrijkste dat jij als klant je product begrijpt en het ook echt kan gebruiken. En snap je het niet van de eerste keer vraag dan gerust om extra uitleg. Het is ons ook niet te doen om je het duurste te verkopen, neen het is onze taak te luisteren en je te begeleiden is je aankoopproces zodat je precies koopt wat bij je past. 

Verkoop

Qua verkoop durf ik gerust te stellen dat we meer dan ons mannetje staan. In hoeveel winkels loop je niet binnen waar de verkoper het kaartje afleest. Niet bij ons, wij maken er een erezaak van dat we alle producten ook echt kennen. Test ons gerust!

Installatie en onderhoud

Eergevoel, daar draait het om. Bij u thuis de toestellen installeren zoals we voor onszelf zouden doen. Bekabeling netjes wegwerken hoort daar zeker bij. Alle toestellen worden getest alvorens we opruimen. Ook onze afval ruimen we netjes op en nemen we mee.

Herstellingen

Een herstelling is nooit leuk want dat wil zeggen dat je uw toestel even moet missen. Daar waar mogelijk zorgen we tijdens de herstelperiode voor een gratis vervangtoestel. Een aantal toestellen worden ook nog door onszelf hersteld.

Nieuwbouw en renovatie

Nieuwbouw en verbouwing worden met de dag complexer. Vermits we dagelijks met de nieuwste technologieën bezig zijn kennen we ze ook en weten we beter dan wie ook waar ze wel of net niet in te zetten. Onder het mom van snel geldgewin merken we dat andere partijen ook dikwijls elektronica mee aanbieden, tot het moet worden geïnstalleerd… Ons motto hier is ‘schoenmaker blijf bij je leest’. 

Onze Winkel

Sint-Gillisstraat 22 – 9170 De Klinge (Sint-Gillis-Waas)

Vaak gestelde vragen

Kunnen jullie mijn TV ophangen?

Natuurlijk kunnen wij dat. Ik zou zelfs meer zeggen, we doen dit perfect! We zorgen ervoor dat de bekabeling netjes wordt weggewerkt waar mogelijk en overleggen steeds over het type beugel. Ook wordt bekeken of het technisch haalbaar is. Een TV op een lange beugel aan een Gyproc wandje is niet altijd mogelijk, we bespreken dat dan ook met jou.

Ik verbouw binnenkort en wil muziek in enkele ruimtes, waar let ik op?

Belangrijk tijdens nieuwbouw of renovatie is te zorgen dat de juiste bekabeling wordt voorzien. Geloof dus niet zomaar dat tegenwoordig alles draadloos is. In de mate van het mogelijke vragen we steeds eens naar de winkel te komen. Aan de hand van je plan en bijhorende wensen kijken we dan samen waar wat moet worden voorzien. Indien gewenst sturen we ook je elektricien aan betreffende de te voorzien bekabeling.

Kan ik alles bedienen met mijn smartphone?

Alles zou ik nog niet durven zeggen maar toch heel veel. Spotify, Internetradio, koppelen van verschillende zone’s of het regelen van je volume. Al die zaken doen we tegenwoordig met onze smartphone. Wat en hoe je de zaken kan bedienen hangt natuurlijk af van je productkeuze. We willen je daar graag bij assisteren tijdens een bezoekje aan onze winkel.

Leggen jullie ook bekabeling?

In principe doen we dat niet. Als het over een kort stukje of een enkele kabel gaat doen we dat uiteraard wel. Wanneer het echter over een hele woning gaat dan gaan we dit in overleg doen met een elektricien. Dat kan met je eigen elektricien of als je die nog niet hebt dan brengen we je met plezier in contact met elektriciens die ervaring hebben en die we vertrouwen.

Is draadloos echt draadloos?

Laat je niks wijsmaken, een apparaat heeft energie nodig om te kunnen spelen. Dus die draadloze luidspreker werkt ofwel op een batterij die je om de zoveel uren moet opladen ofwel heeft het stroom nodig. Dus echt draadloos voor een vaste opstelling in je woning bestaat voorlopig nog niet. Ga je dus bouwen of verbouwen kom dan ruim op tijd langs zodat de juiste bekabeling kan worden voorzien.

Leveren jullie alle merken?

Eigenlijk kunnen we je bijna alle merken leveren. Echter zijn we al vele jaren bezig met het selecteren van merken die bij ons en onze werkwijze passen. Net zoals jullie je vertrouwen in ons moeten stellen moeten wij dat ook doen bij onze leveranciers. Bij de merken waar we nu mee werken weten we dat we op hen kunnen rekenen als er zich toch eens een probleem zou voordoen. Sommige exotische merken komen op de markt en verdwijnen na enkele jaren weer. Op dat moment wordt service heel onzeker, een situatie waar uiteindelijk niemand mee gediend is. Dus daarom geven we de voorkeur aan onze vaste merken.