Sint-Gillisstraat 22, 9170 De Klinge -
03 770 73 48 - We zijn vandaag gesloten.

Nieuwbouw buitenverblijf te Oostduinkerke

Nieuwbouw buitenverblijf te Oostduinkerke

Vraag: Voorzie ons nieuw buitenverblijf in Oostduinkerke van beeld en klank. Alles moet discreet opgesteld staan en eenvoudig bedienbaar zijn. We wensen muziek in het salon, de keuken, de eetkamer en in de beide badkamers.

Uitwerking: In samenwerking met de architect en de elektriciën zijn alle punten waar luidsprekers of andere bekabeling dienden te komen besproken en op het plan gemarkeerd. Als TV werd voor een witte Loewe Individual gekozen vanwege het strakke design en de kleur. Ook de geluidskwaliteit van de TV was belangrijk en hier beantwoordt de Loewe duidelijk aan.

Alle luidsprekers konden worden ingebouwd dus er werd voor de Q Series van Kef gekozen vanwege de uitstekende klankspreiding en de mogelijkheid tot discrete verwerking. In de beide badkamers is er voor een stereoluidspreker geopteerd vanwege de compactheid. Aangezien de klant in zijn hoofdwoning reeds Sonos had om muziek te beluisteren, was de keuze hier snel gemaakt. Eenvoudige bediening en een breed scala aan streaming services waren doorslaggevend bij deze keuze. De klant wenste ook nog een CD-speler te gebruiken, die kan bovendien worden gekoppeld aan het Sonos systeem. Dankzij de multibrand afstandsbediening van Loewe kunnen zowel de TV als de Digicorder (die verborgen staat opgesteld) vlot met slechts één afstandsbediening worden bediend.

  • Locatie Oostduinkerke
  • Tags Beeld, Klank