Sint-Gillisstraat 22, 9170 De Klinge -
03 770 73 48 - We zijn vandaag gesloten.

Gerenoveerde woning te Stekene

Gerenoveerde woning te Stekene

Vraag: We gaan het ouderlijk huis verbouwen en wensen dit in diverse ruimte’s van muziek te voorzien. We willen op de bovenverdieping een TV-kamer en in het salon op het gelijkvloers staat muziek centraal. Kwaliteit en gebruiksgemak zijn twee belangrijke items voor ons. Verder gaan we op uw vakkennis af om ons goed materiaal te bezorgen.

Uitwerking: In samenwerking met de architect, de elektriciën en de haardbouwer werd een voorstel uitgewerkt waarin de gevraagde ruimte’s van muziek werden voorzien. Meer bepaald het salon, bureel, de keuken en de tuin op de begane grond en de TV-kamer, badkamer en het bureel op de verdieping.

Aangezien de klankkwaliteit erg belangrijk was, is er geopteerd om in het salon de Monitor Audio Platinum PL200 te voorzien. Deze prachtige luidsprekers sturen we aan met de NAD M2 versterker in combinatie met de NAD M50 Streamer en de NAD M52 vault. Dit plaveide ook het pad voor een combinatie met Bluesound als multiroom systeem voor de andere ruimtes. Door deze beide systemen te combineren wordt de kwaliteit gewaarborgd doorheen de hele woning. In alle andere ruimtes is gekozen voor de KEF Uni-Q inbouw luidsprekers.

De TV in de TV kamer is een Loewe en ondertussen zijn er in het salon en de keuken ook Loewe TV’s geplaatst. Het draadloze netwerk is ook door ons verzorgd. Dankzij drie access points wordt wifi goed verspreid doorheen de woning waardoor de bediening van het systeem met smartphone of tablet probleemloos verloopt.

De samenwerking met alle partijen verliep vlot en we hebben hiermee een kippenvel installatie kunnen afleveren die perfect voldoet aan de muzikale eisen van de klant.

  • Locatie Stekene
  • Tags Beeld, Klank, Netwerken