Sint-Gillisstraat 22, 9170 De Klinge -
03 770 73 48 - We zijn vandaag gesloten.

Bakkerij te Sint-Niklaas

Bakkerij te Sint-Niklaas

Vraag: We gaan onze bestaande zaak volledig restylen en we willen onze klanten tijdens het wachten een zo aangenaam mogelijke ervaring bezorgen. Muziek en digital signage kunnen hierbij wellicht helpen.

Uitwerking: Om de, toch wel ruime, winkel zo goed mogelijk van geluid te voorzien zijn er op tal van plaatsen inbouw luidsprekers geplaatst. Er werd gekozen voor de Q Series van Kef en dit omwille van de uitstekende spreiding van het geluid. Ook de inpakruimte, de bakkerij, de chocolade afdeling, de patisserie afdeling, de tweede inpakruimte en het bureel zijn allen van muziek voorzien waardoor het voor iedereen aangenaam werken is.

Vermits de klant ook in de privéwoning al gebruikt maakte van Sonos werd hier in de winkel ook voor gekozen. Dit onder meer omdat beide locaties zo met één applicatie bedienbaar zijn. In de winkel is er ook een professionele monitor geplaatst waar we een digital signage player op hebben aangesloten. De bedoeling is dat de klant zelf de beelden, teksten en promoties op het scherm kan zetten maar wanneer het te druk is in de zaak kunnen wij dit ook vanop afstand invoeren.

  • Locatie Sint-Niklaas
  • Tags Beeld, Klank, Netwerken