Sint-Gillisstraat 22, 9170 De Klinge -
03 770 73 48 - Wij zijn vandaag open.

Nieuwbouw woning te Nieuwkerken-Waas

Nieuwbouw woning te Nieuwkerken-Waas

Vraag: In onze nieuw te bouwen woning willen we op diverse plaatsen muziek en TV. We hebben in onze huidige woning nog enkele recente toestellen en zouden die indien mogelijk graag opnieuw integreren.

Uitwerking: Na het opstellen van het bekabelingsvoorstel en het overlopen hiervan met de elektriciën en de bouwheer konden we aan de slag. In het salon is er een 55 inch Loewe in het haardmeubel voorzien. Ook de surround receiver en blu-ray speler van Denon zijn binnen het haardmeubel onzichtbaar opgesteld. In overleg met de haardbouwer werd er ook een plaats gevonden om de subwoofer onzichtbaar te verwerken in het meubel.

In deze woning is ook gekozen voor multiroom systeem van Sonos. Zeven ruimtes werden voorzien van geluid. De zolderruimte wordt gebruikt als speel- en ontspanningsruimte voor de kinderen. Hier zijn de reeds aangekochte plasma TV van Pioneer opnieuw geïnstalleerd. Ook de surround installatie van Pioneer en de luidsprekers van Canton hebben we hergebruikt. Dankzij de Sonos Connect is ook deze ruimte mee opgenomen in het multiroom geheel. In de slaapkamer is de Philips TV hergebruikt en de Digicorder werd in de achterliggende dressing onzichtbaar opgesteld. Uiteraard is alles bedienbaar vanuit het bed.

  • Locatie Nieuwkerken-Waas
  • Tags Beeld, Klank