Sint-Gillisstraat 22, 9170 De Klinge -
03 770 73 48 - Wij zijn vandaag open.

Nieuwbouw villa te Waasmunster

Nieuwbouw villa te Waasmunster

Vraag: We gaan een woning bouwen in Waasmunster. Het betreft een grote woonst met binnenzwembad en een daaraan aanpalende ruimte met bar. Er worden zes TV’s en in twaalf ruimtes muziek doorheen de woning voorzien (later is dit nog uitgebreid naar veertien). Ook de wifi moest professioneel worden aangepakt.

Uitwerking: Lang voor de eerste steen werd gelegd, waren we aanwezig op een aantal werfvergaderingen om er zeker van te zijn dat alle benodigde bekabeling tijdens het bouwen zou worden voorzien. De vlotte samenwerking met de elektriciën en architect zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes was voorbereid en perfect is uitgevoerd. Voor het salon werd voor een 60 inch plasma van Pioneer en een topmodel Denon surround versterker met blu-ray loopwerk geopteerd.

Alle luidsprekers in de woning zijn ingebouwd. De plaatsen waar de lat op audiovlak nog net iets hoger werd gelegd, viel de keuze op de Visual Performance series van Sonance. Alle andere ruimte’s zijn voorzien van de Q Series van Kef. In de ruimtes met TV werden deze toestellen ingebouwd in een nis die uitgewerkt is in de muur. Hiervoor kozen we voor extreem dunne toestellen van Samsung. Aangezien we met vele verschillende merken werkten en er een eenvoudige bediening werd gevraagd zijn er twee Pronto afstandsbedieningen op maat geprogrammeerd.

In de kelder hebben we een complete DJ-setup voorzien met CD-spelers van Pioneer, een krachtige versterker van 1200 watt en een subwoofer (die we lieten lakken in de kleur van het barmeubel).

Doorheen de hele woning is de wifi voorzien met vier roaming access points van Alcatel-Lucent.

  • Locatie Waasmunster
  • Tags Beeld, Klank, Netwerken