Sint-Gillisstraat 22, 9170 De Klinge -
03 770 73 48 - Wij zijn vandaag open.

Nieuwbouw designwoning te Sint-Gillis-Waas

Nieuwbouw designwoning te Sint-Gillis-Waas

Deze designwoning vormde een hele uitdaging want zowel de architect als de bouwheer wilden wel overal geluid maar er mocht geen enkele luidspreker zichtbaar zijn, ook geen klassieke inbouw luidspreker. Het TV toestel was wel snel gekozen, namelijk een witte Loewe Connect ID op een floorstand. Neen, geen gewone voet want de vloerplaat was niet gewenst. We hebben de floorstand aangepast en de bekabeling gaat nu onder de vloer door waardoor deze compleet onzichtbaar is.

Alle luidsprekers zijn ingebouwd, zo zijn bijvoorbeeld de frontluidsprekers in het salon en de keuken verwerkt in de nis waar ook de screens in zitten. Elke luidspreker is manueel aangepast om hem zo onopvallend mogelijk te kunnen plaatsen. De surround luidsprekers in het salon zijn verwerkt in deurpanelen van de kasten. Hierdoor zijn deze compleet onzichtbaar. Het gekozen merk is Amina. De meeste andere luidsprekers zijn van Sonance. De luidsprekers voor het terras zijn achter het latwerk verstopt, dankzij de ruime afstand tussen de latten is de klankkwaliteit toch zeer goed gebleven.

Ook de hoofdslaapkamer en badkamer zijn van muziek voorzien. De luidsprekers zijn op dezelfde manier verwerkt als op het gelijkvloers, compleet onzichtbaar dus.

  • Locatie Sint-Gillis-Waas
  • Tags Beeld, Klank