Sint-Gillisstraat 22, 9170 De Klinge -
03 770 73 48 - We zijn vandaag open.
 
mei 09
Koffie Ethiopië

Koffie van OR Coffee, iets voor fijnproevers

OR Coffee is voor velen misschien nog onbekend maar het is een absoluut topproduct. De koffie wordt gebrand door Tom, een echte koffiekenner puur sang. Niet dat Tom zo geboren is hoor. Hij was initieel IT’er, zijn echtgenote Katrien trouwens ook. In 2001 startten ze hun kleine koffiebranderij met maar één doel, het koffielandschap in België te veranderen.

Of het nu aan hen ligt of aan merken zoals een Nespresso of Senseo die allicht mee hebben geholpen om de koffiemarkt open te breken, weet ik niet maar we kijken de laatste jaren met z’n allen wel anders tegen koffie aan. Koffie is nu een hip product, het bewijs hiervan zijn de talrijke koffiebars doorheen het Vlaamse landschap.

Eens u de smaken van een Senseo en een Nespresso achter u laat en echte koffie ontdekt, is er geen weg terug. Zeg niet dat we u niet hebben gewaarschuwd!

Wij van Beeld, Klank & Koffie Verheeken staan voor kwaliteit en we verwachten dit ook van onze leveranciers. OR Coffee is één van die leveranciers die we een erg warm hart toedragen. Uiteraard heeft dit vooral met de geboden kwaliteit te maken maar ook hun houding naar ons toe speelt hier een belangrijke rol in.

OR Coffee biedt diverse soorten koffie aan. Dit gaat van hun houseblend Bleu naar hun Specialty blend en dan over naar de origine koffie’s.

Het fijne aan de origine koffie’s is dat deze net als wijn zijn. Elke oogst smaakt anders dus ze zijn zeker het ontdekken waard. We nodigen u dan ook uit onze Facebookpagina van Koffiegenot te volgen. Bijna wekelijks zit er een andere koffiesoort in onze machine, klaar om door u te worden geproefd.