Sint-Gillisstraat 22, 9170 De Klinge -
03 770 73 48 - Wij zijn vandaag open.
 
apr 19
Bluesound PULSE Flex

Bluesound Pulse Flex

De Bluesound Pulse Flex is de kleinste telg uit de Bluesound multiroom familie en de ideale instapspeaker om kennis te maken met de eindeloze functionaliteiten van Bluesound. Het merk Bluesound is tevens een dochtermerk van het wellicht meer gekende Hi-Fi merk NAD.

De Bluesound Pulse Flex mag dan wel klein van afmeting zijn hij is zeker niet klein op vlak van prestaties. Buiten de onberispelijke afwerking van de Bluesound producten heeft deze compacte speaker heel wat onder de motorkap. Zo biedt hij 5 programmeerbare knoppen waar je radiozenders of zelfs playlists achter kan steken. Ook een lokale volume regeling en skip voor en terug maken het plaatje compleet waardoor je de Pulse Flex ook zonder smart device kan gebruiken. Dit is echt wel handig als je bvb ’s ochtends op de badkamer komt en je telefoon nog niet bij de hand zou hebben.

Uiteraard stopt het hier niet, zo heeft de Bluesound Pulse Flex ook Bluetooth apt-X aan boord waardoor je zonder gebruik van het wi-fi netwerk ook perfect muziek vanaf je mobiele apparaat kan streamen. Klik de optioneel verkrijgbare accu aan de Flex en je hebt direct een perfecte Bluetooth luidspreker die je overal kan meenemen, de accu houdt het bij gemiddeld volume 8 uur vol. Dit kleine wonder heeft ook nog tal van aansluitmogelijkheden, zo vinden we een hoofdtelefoonaansluiting, een optische en analoge ingang alsook een USB aansluiting.

De uitermate handige app geeft je een mooi overzicht van je muziek inclusief de albumhoezen. Je koppelt de speaker gemakkelijk met diensten zoals Spotify, Deezer, Tidal enz. Uiteraard kan je ook je eigen muziekbibliotheek van je computer of nas koppelen. Eens je het systeem uitbreidt naar meerdere kamers geniet je van volle mutiroom mogelijkheden. Madonna in de badkamer, Elvis in het bureau en nog een lounge radio op het terras en elk met een individuele volume regeling. Het is allemaal mogelijk. Heb je een feestje? ook geen probleem, in no time zijn alle zones aan elkaar gekoppeld en speelt alles netjes synchroon doorheen je hele woning. Een leuke extra is dat je Bluesound net als Sonos ook kan bedienen via een PC of Mac. En alsof het echt niet op kan is er ook een app voor de Apple watch.

De Bluesound Pulse Flex beschikt over een ingebouwde Wi-Fi ontvanger maar ook een bekabelde netwerkaansluiting is mogelijk. Het moet trouwens gezegd dat de Bluesound familie zowat elk muziekformaat dat er bestaat kan weergeven, dus ook 24-bit-bestanden en zelfs het nieuwste MQA wordt ondersteund. Hiermee zijn ze echt wel uniek te noemen.

De Bluesound Flex is beschikbaar in zowel een stijlvolle mat zwarte afwerking als in mat wit. Een optionele wandbevestiging is ook in de beide kleuren verkrijgbaar.

De Bluesound Pulse Flex is door het gerenommeerde Britse What Hi-Fi met 5 sterren bekroond.